Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadplata za media i co teraz?

Polecane posty

Gość gość

Dostaliśmy z mężem informacje ze spoldzielni odnośnie rozliczenia za media i wyszlo ze mamy prawie 1000 zl nadplaty.co w takiej sytuacji sie robi?czy mamy po prostu nie placic za czynsz czy oni jakoś to zwracają. jestem zielona w tym temacie stad pytanie ;) moze ktoś byl w podobnej sytuacji ;)

Gość gość
Macie po prostu nie płacić.

Gość gość
Poza tym fajnie macie :) Mi przyszło 300zł nadpłaty za wodę, szczęśliwa wydałam te pieniądze na ciuchy, a miesiąc później przyszło 400zł dopłaty za ogrzewanie :o Jakby nie mogli jednocześnie tego rozliczyć...

Gość gość
Najlepiej zadzwonić do spółdzielni i zapytać. Może się okazać, ze płacic co miesiąc musicie, a żeby odebrac nadpłatę nalezy napisac pismo.

Gość gość
Tu przyszlo juz wszystko i woda i ogrzewanie. rzadko bywamy w domu bo ciągle praca i praca wiec oszczednosci sie robia.zimy nie bylo poza tym mieszkanie w samym środku bloku wiec inni grzeja;)za prąd tez ciągle mamy nadplaty ale to juz groszowe sprawy :P ktoś wyżej napisal dobrze ze warto sie dowiedzieć bezpośrednio

Gość gość
to zawsze tak jest co w tym nowego ale kudziom to mozna nawet polepszyc jak sie chce : :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
tez mam nadplate za prad 300zł.mielismy przez pol roku po 170zł.i teraz z racji tego ze jest nadplata w marcu i kwietniu nie placimy nic w maju 8 zł a czerwiec i lipiec po 95 zł

Gość bbtb
Żeby firma prężnie się rozwijała, należy zainwestować w jej promocję. Doskonałym pomysłem jest wykorzystanie usług w obszarze reklamy Lublin. Jest to metoda na poprawę pozycji firmy. https://reklama-lublin.pl/