Gość olifff Napisano Luty 28, 2014 Chłopak przestał się odzywać . No więc potrzebuje pomocy w pilnej sprawie . W sobotę wraz z koleżanką poszłyśmy na imprezę po zakończeniu ligi piłki halowej . Tam oczywiście była masa piłkarzy i był chłopak w którym się zakochałam starszy o 4 lata, muszę dodać że jest on Moim sąsiadem . Znamy się od ponad roku a od trzech miesięcy ze Sobą piszemy . Siedzieliśmy wszyscy przy jednym stoliku jego drużyna i ja z przyjaciółką . Chłopak miał trochę wypite przyszedł do Mnie przytulał, mówił czułe słówka i pocałował . Generalnie impreza skończyła się tak że jego musieli odwieźć do domu samochodem bo nie był w stanie iść o własnych nogach . Na drugi dzień gdy pisaliśmy okazało się że On oprócz rozmowy nic nie pamięta . Zapytał co się działo więc mu napisałam o przytulaniu i pocałunku . Napisał Mi " przepraszam że tak wyszlo " i od tamtego dnia się nie odzywa . Pomóżcie.? Proszę bo nie wiem co robić . . Czekać aż się odezwie .? A może sama mam napisać .? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach