Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko na antybiotyku a spacer?

Polecane posty

Gość gość

Hej Mamy. Mój 4-letni syn od wczoraj bierze antybiotyk z powodu przedłużającego się kaszlu oraz podwyższonej temperatury. Nie miał stwierdzonego zapalenia niczego. Czy podczas słonecznej pogody jutro mogę iść z nim na spacer? Kaszle już sporadycznie. Temperatury też już nie ma. Pytam gdyż to jego pierwszy antybiotyk w życiu i nie wiem .. Pozdrawiam

Gość gość
A co Ci lekarz powiedział ?? U nas wygląda to tak że 3 dni w domu a później jak jest lepiej i nie ma temperatury to wychodzimy najpierw ze 2 dni na 10 minut a później wydłużamy :)

Gość gość
Pediatra mojego syna twierdzi ze jak tylko nie ma gorączki to na spacery! Wtedy nawet drogi oddechowe szybciej sie oczyszczaja.

Gość gość
Na ten temat z nim nie rozmawiałam gdyż antybiotyk miałam podać właśnie w czwartek jeśli kaszel nie przejdzie. I nie przeszedł. Wizyte miałam w wtorek. Po prostu miałam nadzieje że antybiotyk nie będzie potrzebny i zapomniałam się spytać o spacer. Dziś w domu syn wytrzyma ale jutro czy w niedziele jak będzie piękna pogoda będzie ciężko.. Siedzi w oknie i patrzy się na dzieci.

Gość bkt
spokojnie idźcie:) tylko bez szaleństw:) jeśli nie ma temp i jest w dobrym stanie ogólnym to jak najbardziej:) ja zawsze wychodziłam jak juz nie było temp i ładna pogoda i moje chłopaki żyją:P