Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

suchy zebodol

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czesc, jestem czwarta dobe po wyrwaniu dolnej os贸emki, sporo naczytalam sie o suchym zebodole, ktorzy moze wystapic. ja caly czas widze moj skrzep ale dzisiaj zaczealm czuc i jak otowrzylam buzie, ze on sie rusza, boje, sie ze mi wypadnie i dostane suchego zebodolu. czy w czwartm dniu po wyrwaniu jest to jeszcze mozliwe? kiedy tez skrzep ma sie oderwac zeby wszystko goilo sie prawidlowo... dodam, ze malo jem bo caly czas sie boje, juz mam zalamke :( ilez mozna lazic glodnym...juz tydzien nie jem normalnie. prosze o odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
teraz juz sie martwic nie musisz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli nawet jesli ten skrzep mi odleci to nie grozi mi suchy zebodol? chcialabym juz zjesc normalnie i w normalnych ilosciach bo umieram z glodu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeciez mozesz jesc wszystko tylko gryz druga strona, skrzep i tak wypadnie ale teraz juz jest ok bo dzias艂o sie zamyka od wewnatrz i suchy zebod贸艂 juz ci nie grozi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dodam ze caly czas jestem na antybiotykach, do wczoraj na flagyl i penicylynie, a dzisiaj juz tylko na penicylynie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzieki, pocieszyliscie mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli mysliscie ze po 4 dniach sie tam juz w miare zroslo??i ze nawet jak wypadnie to nie bedzie suchego zebodolu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mialam suchy zebodol.U mnie sytuacja byla jasna bo jak tylko zniczulenie przestalo dzialac to myslalam ze zwariuje z bolu .pozniej byla jazda z lyzeczkowaniem.i generalnie nie zycze nikomu.wydaje mi sie ze cos bylo nie tak to juz bys czula

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wlasnie wypadlo mi ''to cos'' okazalo sie, ze to bylo to lekarswo,ktore lekarz zalozyl zaraz po wyrwaniu, takie jakby wloski, boje sie teraz, ze rana sie odkryla i zrobi sie zebodol, powiedzcie, czy po 4 dniach jest jeszcze mozliwe? przedtem ochranaialo mnie to lekarstwo przed wszystkim czynnikami, jak woda , jedzenie a teraz ina se odslonila ale widze w tym dole krew, wiec moze to ten caly skrzep? doradzcie bo jestem kompletnie zielona i szczerze mowiac troche przerazona....tak duzo sie naczytalam o tym zebodole :(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
???

Udost臋pnij ten post