Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suchy zebodol

Polecane posty

Gość gość

czesc, jestem czwarta dobe po wyrwaniu dolnej osóemki, sporo naczytalam sie o suchym zebodole, ktorzy moze wystapic. ja caly czas widze moj skrzep ale dzisiaj zaczealm czuc i jak otowrzylam buzie, ze on sie rusza, boje, sie ze mi wypadnie i dostane suchego zebodolu. czy w czwartm dniu po wyrwaniu jest to jeszcze mozliwe? kiedy tez skrzep ma sie oderwac zeby wszystko goilo sie prawidlowo... dodam, ze malo jem bo caly czas sie boje, juz mam zalamke :( ilez mozna lazic glodnym...juz tydzien nie jem normalnie. prosze o odpowiedzi.

Gość gość
teraz juz sie martwic nie musisz ;)

Gość gość
czyli nawet jesli ten skrzep mi odleci to nie grozi mi suchy zebodol? chcialabym juz zjesc normalnie i w normalnych ilosciach bo umieram z glodu...

Gość gość
przeciez mozesz jesc wszystko tylko gryz druga strona, skrzep i tak wypadnie ale teraz juz jest ok bo dziasło sie zamyka od wewnatrz i suchy zebodół juz ci nie grozi

Gość gość
dodam ze caly czas jestem na antybiotykach, do wczoraj na flagyl i penicylynie, a dzisiaj juz tylko na penicylynie.

Gość gość
dzieki, pocieszyliscie mnie

Gość gość
czyli mysliscie ze po 4 dniach sie tam juz w miare zroslo??i ze nawet jak wypadnie to nie bedzie suchego zebodolu?

Gość gość
ja mialam suchy zebodol.U mnie sytuacja byla jasna bo jak tylko zniczulenie przestalo dzialac to myslalam ze zwariuje z bolu .pozniej byla jazda z lyzeczkowaniem.i generalnie nie zycze nikomu.wydaje mi sie ze cos bylo nie tak to juz bys czula

Gość gość
wlasnie wypadlo mi ''to cos'' okazalo sie, ze to bylo to lekarswo,ktore lekarz zalozyl zaraz po wyrwaniu, takie jakby wloski, boje sie teraz, ze rana sie odkryla i zrobi sie zebodol, powiedzcie, czy po 4 dniach jest jeszcze mozliwe? przedtem ochranaialo mnie to lekarstwo przed wszystkim czynnikami, jak woda , jedzenie a teraz ina se odslonila ale widze w tym dole krew, wiec moze to ten caly skrzep? doradzcie bo jestem kompletnie zielona i szczerze mowiac troche przerazona....tak duzo sie naczytalam o tym zebodole :(((

Gość gość
???