Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olazkola

mam nowy samochód z salonu

Polecane posty

Gość gość
hahaha kogos fantazja poniosla ;dd

Gość olazkola
tamto to były podszywy, nie można zostawić tematu na chwilę i już się podszywają :/ auto za gotówkę, kredyt jest nieopłacalny bo w chwili kupna samochodu jego wartość spada już o sporą sumę, i jeszcze płacić odsetki, nie dzięki.

Gość olazkola
nie żadna fantazja, mam wstawić zdjęcie?

haha ludzie osiągają większe sukcesy niż kupno nowej koreańskiej pseudoterenówki, i się nie muszą tym chwalić przed całym światem , a za dwa lata tracisz połowe wartości tego auta.

Gość gość
Nówka to nówka. Myśmy zawsze jeździl iż TŻ jakimiś uzywanymi gruchotami, teraz od pół roku mamy nową renówke z Uni Car Dwa w Toruniu. Jeszcze pachnie świeżością. I już nigdy nie chciałabym jeździć autkiem „po kimś”.

Gość gość
Bardzo dobrze. Ale po roku i tak lepiej odstawić do fachowców żeby obejrzeli je od spodu http://www.auto-klinika.pl/ bo na polskich drogach to wiesz jakie by nie było auto i tak wszystko sie po jakims czasie wytrzaska, neistety takie uroki polskich dróg.

Gość gość
Ostatnio zamieniliśmy starą corollę na priusa hybrydę :D jak ktoś szuka nowego auta to polecam

Gość gość
Ja rowniez kupilem nowy samochód w www.toyota-centrum.pl , i nie żałuję tego wyboru! Wcześniej gustowałem w używanych, europejskich pojazdach, dzięki nim zupełnie zmieniłem pogląd na te sprawy. :)

Gość Beata Wawruch
Fajnie że zdecydowałaś się na nowe auto. My z mężem także zastanawiamy się nad nowym autem z salonu, tutaj oglądaliśmy ostatnio auta https://czestochowa.mazda-dealer.pl/ Zakup nowego auta to spokój i bezpieczeństwo przez wiele lat.

Gość gość
Zachęcam do sprawdzenia oferty http://www.pokrowce.net. Maja super pokrowce na siedzenia samochodowe. Ja już bez nich obyć się nie mogę, super wygodne i ładne. :)

Gość damnright
To się chwali, bo nowe auta pozwalają na dużo większy komfort. No i oszczędności na paliwie. Szczególnie jeśli skorzystasz z oferty Toyota Banku, czyli tankuj korzyści - zwrot za paliwo 10%

Gość Kobson

W takim razie sprawdź również ofertę salonu Auto Res Rzeszów jeżeli planujesz zakup nowego auta, a szczególnie warto nad tym pomyśleć teraz ponieważ trwa własnie wyprzedaż roczników 2018. Ja u nich sam w tamtym roku kupiłem Hyundaia i40 i muszę przyznać, że był to świetny wybór bo autko sprawuje się jak na razie super i do tego jest bardzo wygodne oraz jak na swoje wymiary przestronne.