Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allemadam

Nie chce mi sie życ

Polecane posty

Gość Allemadam

Mam 21 lat. Zawalił mi się świat. Chłopak którego kochałam, który był dla mnie wszystkim zdradził mnie. Zobaczyłam go z inna. Trzymał ja za ręce i całował ja. Miałam łzy w oczach i nie dowierzałam temu co widzę. Uciekłam z tego miejsca. Daleko przed siebie. Długo patrzyłam się w pustkę. Chciałam i chce umrzeć. On już do mnie się nie odzywa. A ja duszę w sobie to wszystko i ciągle płacze. Noce są najgorsze bo wiem ze go następnego dnia go nie spotkam . I tak co dnia walczę ze sobą, o to by przeżyć normalnie każdy następny dzień. Mam siebie dość. Chce umrzeć.:-(:-(:-(

Gość Marysia32
nie był ciebie wart poznaj kogoś nowego pokaż mu że stać cię na więcej i zobaczy co stracił najlepiej jak będzie widział jaka jesteś szczęśliwa z innym gul mu skoczy na bank

Gość Allemadam
Nie chce teraz nikogo. Zresztą, nie jestem warta tego by być szczęśliwa. Koniec wszystkiego.

Gość gość
Wiem, że zawalił ci się świat, ale przestań o tym myśleć, lepiej ze zrobił to teraz niż np. po ślubie. Pomyśl sobie, ze nie jesteście sobie pisani. Przed toba długie piękne życie i kiedy pewnego dnia będziesz miła męża i rodzine pomyślisz sobie jaka głupia byłaś, że tak za nim rozpaczałaś. Niech on widzi, że masz go gdzieś, bądź ponad to. Żyj dalej i zapomnij!

Gość gość
dokladnie, nie ma za czym plakac na jednym swiat sie nie konczy