Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlode kobiety ze s tarymi dziadami

Polecane posty

Gość gość

Straszne to jest. Zalosne. Po 55 roku to juz prochno jest. Juz nieraz slyszalam jak dziad dobiegl 60 a ona 40 to placze w poduszke ,bo chcialaby faceta w swoim wieku a nie splutego dziada, ze skora zmarszona na karku , lysego, obrzydliwego. A kto zechce 40 , nikt. Mloda wdowa i sama do smierci

Gość gość
ale stary dziad to okropnosc a zwlaszcza taka mloda 20stka z takim starszym bleeee

Gość gość
dziad dziadowi nierówny, popatrz sobie na takiego Jana Englerta, ma 70 lat i wygląda super :)

Gość gość
znam jedną parę, on 46 ona 23, jak do tej pory są szczęśliwi ze sobą

Gość gość
No i nawet jesli wyglada to jak dlugo jeszcze, moze pasc na zawal a ty juz nikogo nie znajdziesz latwo po 40 , bo najlepsze lata zmarnowalas na niego

Gość gość
Bylam zakochana kiedys w starszym, dobrze ze mnie rzucil bo teraz ja mam 35 a on 60. Wstydzilabym sie go teraz, wyglada jak zombi

Gość gość
To raczej nie są dziady,tylko przy kasie

A głupoty i tyle .. Masakra i zacofanie:P Między mną ,a męzem jest 25lat , jesteśmy razem 10 lat i uj komu do tego !! Jak można oceniać nie wiedząc czemu ludzie są razem:P:P

Gość gość
Jak bedzie mial 60 to sie pozygasz, poza tym to wstyd

Gość gość
Nie żartuj, Ty masz 28 lat, on 53...???? Szok, z takim starym obwisłym grzybem, z jajami do kolan???

Gość gość
Najwyraźniej nie dla każdego to wstyd. Dla panien ze wsi może i tak

Gość gość
60 latek to trzeszczy przy chodzeniu

Gość gość
Fuj, obrzydliwe. Chyba, że w grę wchodzi kasa, to można rozkładać uda. Bleeeee

28.02.14 gość ale ten"stary obwisły grzyb" potrafi więcej w łożku niż ...hmmm... niż przeciętny facet, a do tego ma zaj333bistego ptaszka:]

Gość gość
Słabych kochanków widocznie miałaś. A facet 53 letni, to sorry.... może dla jakiejś starszej 60tki może być atrakcyjny, ale nie dla młodej dziewczyny. Obleśne.

Gość gość
Facet po recyklingu, wole jednak mlodego, nie smierdzi, poniesie wozek, i ma energie

28.02.14 gość Oblesne jest pi333pszenie zwierząt.. Nie wiesz jak jest, nie oceniaj.. I bynajmniej nie chodzi tu o kasę, bo ja też pracuję:P

Gość gość
Ja mam takiego dziadka ma 58 lat brzydki, mały, zmarszczony, ale hojny, kasy jak lodu, chce mnie zabezpieczyć majątek rzędu bagatela 80 milionów no i mam dylemat on chce na stale być ze mną ja mam 30 lat, nawet będąc z nim 5 lat jestem w stanie zgromadzić niezły majątek dla mnie i córki, mieć mieszkanie własnościowe plus sporo kasy. On sam stwierdził ze to bedzie związek z rozsądku, on zapewni mi wszystko czego zapragne zabezpieczy finansowo a ja dam mu młodość, zamierzam być z nim około 5 lat i odejść ale cały czas się waham

Gość gość
No to wszystkiego najlepszego. Dla mnie to wstrętne, niezrozumiałe. Tacy faceci śmierdzą starością, są po prostu obleśni, aseksualni.

Gość gość
Opadajace kaciki z ktorych scika slina , leeee

Gość gość
Zazdrościsz i cale życie będziesz splacala hipotekę, ja pomecze się kilka lat, jestem bardzo atrakcyjna, podrasuje się mając 35 lat nadal będę wyglądała młodo i świeżo, na mniej niż 30 lat, a stary sexy potrzebuje max raz w tygodniu, położy się na mnie poruszy spusci i po sprawie

Gość gość
Będziesz mu loda robiła?

Gość gość
Kasa wiele wynagradza, podróże, droga biżuteria luksusowe samochody , i nieruchomości sprawia ze pozwolę mu włożyć w moja Myszkę opadają a parówkę, meczy steka i tryska po 3 min we mnie przyzwyczaiłam się , na razie nie jesteśmy razem spotykamy się na sex a on wynagradza mnie finansowo za spotkanie parę godzin daje 1500-2500 zł. Parę razy po alkoholu miałam nawet orgazm jak mnie posuwal

Gość gość
Loda nie robię, on nie oczekuje tego chce tylko sobie wsadzić w mloda cipke, i pomagać jedrne ciało, a czasami lize mi pipke

Gość gość
Studentki maja sponsorów co dają im 400 zł za rzniecie, a ja mam taki hajs dziadek chce mnie, chce nawet dziecko ze mną mieć powiedzial ze je ustawi jeszcze przed urodzeniem

Gość gość
No dobra ale to robisz dla kasy, a te frajerki co daja d**y biednym staruchom, desperatki to jest tragedia

Gość gość
Glupie p***y .Pięćdziesieciolatek tak by was w******* ze tydzień dochodzily byscie do siebie .Zaden gimbus i mlodzik nie potrafi tak ******* Trzeba spróbować a nie robić glupie fochy

Gość gość
Za darmo nigdy bym z nim nie była!!!! Tylko zastanawiam się czy dam rade, ale to tylko 5 lat moze wcześniej kopnie w kalendarz. Wiem ze to podle, ale dotychczas pracowałam i ciężko nawet nad morze odłożyć raz w roku, cale życie się męczyć czy 5 lat, kobiet co ze star****** są za darmo z jakimiś biedakami też nie rozumiem . Tej mój dziadek hojny, nawet go lubie