Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paskudny brzuch po ciazy pomocy

Polecane posty

Gość gość

urodzilam pod koniec stycznia tego roku. brzuch mialam gigantyczny mimo ze jedno dziecko w srodku. mam tylko 150cm wzrostu i wazylam 48 kg przed ciaza, caly brzuch poszedl w przod, taka wielka pilka, skora byla tak napieta ze mialam wrazenie ze peknie. az lekarzr sie dziwowali ze taki mam wielki ten brzuch a taka jestem drobna. smarowalam oliwkami i czym popadlo ale rozstepy mnie dopadly pod koniec ciazy i potem jeszcze na tych rozstepach osutka ciazowa (paskudne swedzace jadzace sie krostki) teraz mam rozstepy, wiem ze ich nie usune niczym chyba ze laserem, ale chcialabym chociaz troche poprawic wyglad brzucha. co polecacie kobietki, z takim samym problemem co ja?moze jakies maseczki? zabiegi? najlepiej takie ktore robi sie w domu

Gość Nr55
Ja poszłabym na mezoterapie z 3 zabiegi i będzie na pewno lepiej a potem ewentualnie laser

Gość gość
ćwiczenia i jeszcze raz cwiczenia, brzuszki, itp

Gość gość
Dieta i cwiczenia innego wyjscia nie ma...

Gość gość
A co pomogą ćwiczenia na rozstępy albo luźną skórę?

Gość gość
tak ale nei chodzi mi o rozmiar brzucha bo z tym sobie poradze zresta juz jest dobrze bo cwiczylam intensywnie 3 lata przed porodem, tylko o skore sama w sobie. na brzuszki musze jeszcze troche poczekac bo jestem miesiac po cesarskim cieciu i jeszcze podobno nie wolno

Gość gość
jak po co?? po to zeby wzmocnic miesnie i poprawic wyglad skóry, a o zlikwidowaniu rozstepow zapomnij, one zostaną na stale, a w kolejnej ciazy bedzie ich jeszcze wiecej

Gość gość
Ja rodziłam w kwietniu sn i miałam podobny problem zwisająca skóra. Stosowałam co 2 dni peeling z kawy do tego żel pod prysznic a przed tym zabiegiem....zrobiłam mazidło:P a dokładnie polowa balsamu do ciała obojętnie jaki, pól opakowania imbiru, cynanomu, kawa mielona z dwie łyżki robiłam z tego taki "krem" smarowałam brzuch uda itp i owijałam się folią spożywcza ale to tak szczelnie i dokladnie nato stary dres ze dwa najlepiej, pierzynka, kocyk i tak godzine bedzie szczypac i goroąco ale po takim zabiegu od razu widac roznice:)

Gość gość
21:30 troche zacofana jestes roz stopy nie zastanawia na zawsze jesli dobrze sie za nie zabierzesz

Gość gość
ooo zapomnialam o peelingu z kawy ! jakies pomysly jeszcze? ps u mnie sie juz chyba wiecej rostepow miec nie da:p to jest pocieszajace w calej tej tragedii,chyba ze mi wyjda na plecach

Gość gość
21:44 nie zostają??? to ty jestes zacofana, mozna nieco zmniejszyc ich widocznosc NIGDY nie mozna sie ich pozbyc za pomocą kosmetyków- no chyba ze masz kupe kasy i stac cie na operacje plastyczne, widac ze nie chodzilo sie do szkoly tylko na wagary. rozstepy to zerwane sieci wlokien kolagenowych a nie pryszcze na ktore sie naklada krem cyk i po sprawie. doucz sie troche

Gość gość
chcialam wrzucic linka z podobnm brzuchem ale uznaje go za spam

Gość gość
pas poporodowy może pomóc..

Gość gość
pas na sadelko i ibkurczanie - mam tylko nawet najmniejszy z apteki jest luzny tzn nie cisnie wiec nie wiem czy jest sens

Kochana znam ten ból! Mi się w pierwszej ciązy porobiły rozstępy na brzuchu. Cóż... przyznaję się bez bicia- a co! Teraz sa prawie niewidoczne i bardzo się zwęziły. A stosowałam algi ( najlepsze dla mnie) i guam (takie błotko). Moja siostra kochana kosmetyczka mnie tymi maziami smarowała a potem zawijała folia spożywczą (własciwie streczem zapierdzielonym po znajomości z marketu :P) i tak lezałam sobie godzinkę ;) Skóra super!!! Pieknie się napięła a rozstępy jw pisałam- rozjaśniły się biegiem i do tego zweziły- polecam bardzo, bardzo, bardzo! Tańsze niż laser, bezbolesne (wręcz przyjemnie) no ale... laser najskuteczniejszy- wiadomo Ogólnie polecam te zabiegi na cellulit, odchudzanie (guam bardzo odchudza. Zgubiłam 10cm po niespełna 15 zabiegach), jędrną skórę

Gość gość
tylko gdzie to kupic? ten guam?

Gość Marika_Mari
a może spróbuj Cellinee mojej koleżance po ciąży pomogła. Mówi że fajnie działa a dodatkowo robiła A6W co bardzo poprawiło jej mięśnie brzucha. Pytałam ją i mówi że poleca ten suplement. Ona kupiła na http://www.najlepsze-suplementy24.pl