Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość212

Depresja

Polecane posty

Gość Gość212

Mam 19 lat i chcialbym pogadac o depresji. Przechodze przez nia i szukam tutaj bratniej duszy

Gość gość
idź do lekarza lepiej, tu się nie wyleczysz i wątpię, czy znajdziesz bratnią d**ę

Ja zawsze kiedy mam depresje spędzam wiele godzin na urokliwych terenach torów kolejowych. To daje wiele do myślenia.

Gość gość
synfubu: tylko nie zrób sobie czegoś przypadkiem...

Gość Gość212
Nie o taka depresje mi chodzi o ktorej gadacie. 90 % spoleczenstwa niewie co to jest prawdziwa depresja i nie maja zielonego pojecia o czym gadaja mowiac ze maja depresje

Już dawno sobie zrobiłem. Teraz mogę robić co chcę. Autorce polecam cięcie żył.

Gość Gość212
Autorem jak juz cos...

Gość gość
ludzie , czy Wy nie zdajecie sobie sprawy ile takimi durnymi komentarzami możecie narobić komuś krzywdy !!!!!!!

Gość Gość212
W moim przypadku juz sie przyzwyczailem sie do takich komentarzy, Nie mam nic do tych osob co nieswiadomie mowia ze maja depresje..ale takie komentarze to juz gorzej niz dno. Dla mnie jestes zwyklym smieciem. Zaluje ze zalozylem wogole ten temat

Nie stresuj się tak z mojego powodu, bo jeszcze popadniesz w depresje.

Gość Gość212
Nie stresuje lecz mowie co mysle i sadze ze takich jak ty to nawet mozna za jaja powiesic

Gość gość
nie rozumiem dlaczego tak najeżdżacie na autora tematu, skąd wiecie, że nie ma naprawdę depresji?

Gość gość
Gość212 , kafeteria nie jest najlepszym miejscem na to byś pogadał o swoim problemie . Tu nikt nie weryfikuje wypowiedzi innych , ani nad nimi nie czuwa , jeżeli chcesz pogadać , a raczej popisać to wejdź na netkobiety.pl. Wiem , że to kobiece forum , ale są tam też faceci i nie będziesz narażony na takie durne docinki . Powodzenia :-)

A ja sądzę że g***o masz, a nie depresję i jesteś kolejnym konformistycznym kretynem który podłapał modę na depresje.

Gość Gość212
Masz racje gosc. Coz myslalem ze przynajmniej tutaj sa normalni ludzie ale z tego co widze duzo jest tu gimbusiarstwa. Depresje mam ale nie bd o tym rozkminial. Odmeldowuje sie

Gość Gość212
Dodam jeszcze tylko ze leczylem sie od dwoch lat u psychologa

Gość gość
syn fubu A ja sądzę że g***o masz, a nie depresję i jesteś kolejnym konformistycznym kretynem który podłapał modę na depresje. A ja sądzę , że nie masz bladego pojęcia co to jest depresja , więc durnoto nie wypowiadaj się na tematy które Cię nie dotyczą

Gość Gość212
Żalosne. Lecz ja bd madrzejszy oraz Ci ustapie kretynie i ostatni raz ci juz odpowiadam niechce sie znizac do twojego poziomu intelektu

Gość gość
Gość212 , nie zrażaj się . Pogadać zawsze możesz , nie uciekaj , a przede wszystkim ignoruj komentarze debili , którzy ''wypowiadają'' się na temat o którym nie mają zielonego pojęcia

Gość Gość212
Nie zrazam sie poprostu nie ma sensu z nim dyskutowac i poprostu powiedzialem co o nim mysle i wcale mnie to nie rusza. Kiedys pewnie bym sie duzo bardziej wkurzyl ale to juz przeszlosc :)

Jak to pociesznie mówił Kurt Cobain - Najszczęśliwszym dniem mojego życia będzie ten po którym nie nadejdzie jutro. On potrafił pocieszyć człowieka, a tacy jak ty i twoi lekarze tylko potrafią dobić.

Gość gość
to super , nie będę Ci ''smrodzić'' tekstami typu :''bądź silny , nie poddawaj się " ( chociaż tego Ci życzę) , bo to jest najgorsze co można mówić osobie z depresją , ale cieszy mnie to że chociaż nauczyłeś się , a przynajmniej starasz się ignorować takie durne komentarze :-)

Gość Gość212
Jak widze cos tam jednak wiesz cos o tym. Malo osob wypowiedzialo sie o tym w ten sposob. Glownie slysze ze to juz przeszlosc trzeba isc naprzod i zapomniec o tym itp, Dlatego staram sie pogadac z kims na ten temat nawet w internecie. Dzieki wlasnie takim durnym wypowiedziom tylko 3 w realu wiedza o mojej chorobie

Gość gość
A co może być powodem, twojego stanu?. Z boku patrząc. Młody chłopak na początku życia.

Gość Gość212
Ostatnio poprostu slabe oceny. Wczesniej bylem po 2 probach samobojczych no i zle dogadywalem sie z rodzicami ktorzy emocjonalnie czesto wyladowywali na mnie zlosc czasem z byle powodu. W gimnazjum tez nie ukladalo mi sie z nikim no i tak depresja zaczela sie rozwijac. Z rodzicami a przedewszystkim z mama duzo lepiej sie dogaduje jednak bylem na lekach antydepresyjnych ktore odstawilem no i jeszcze slad pozostal spory

Gość gość
Depresja , to huśtawka nastrojów , ktoś kto nie ma o tej chorobie pojęcia nie potrafi sobie wyobrazić co czuje osoba która na nią cierpi . to choroba duszy , ale też i ciała , bo potrafi doprowadzić do bólu fizycznego , dlatego po raz drugi (he he , ale sobie policzyłam) , namawiam Cię do zmiany forum , szczególnie że widać , że chcesz o tym pogadać

Gość gość
Depresja jest poważnym stanem i nie można tego lekceważyć, jeśli masz ja na prawdę to radzę skorzystać z pomocy psychologa, leki swoją drogą, jeśli pomagają, ale psycholog pomoże ukierunkowac na inny tok myślenia. Nie załamuj się, życie niestety raz jest dobre raz kładzie nam kłody pod nogi i trzeba umieć sobie z tym radzić.