Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seksualne problemy 22 latka

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie wszystkich, zjawiłem się tu aby uzyskać od was porady i pomoc, proszę też powstrzymywać się od mało pomocnych komentarzy. Jestem 22-letnim facetem, stałej partnerki seksualnej nie miałem chociaż mam bardzo dobre powodzenie u kobiet, mogę przypuszczać dlaczego. Od około 5-6 lat masturbuję się, kiedyś były to regularne akcje 2-3 razy dziennie, ale zacząłem zauważać około 2 lata wstecz problemy ze wzwodem i stanowczo to ograniczyłem, miałem nawet kilku miesięczną przerwę i chyba to pomogło. Problem ze wzwodem został zażegnany, ale pojawił się drugi dużo bardziej niepokojący, chodzi o wczesny wytrysk, niestety nie jestem wstanie opanować się i praktycznie natychmiast kończę przy próbie kochania się z kobietą, dawniej takich problemów nie było, jest to dla mnie upokarzające i nie wiem jak sobie z tym radzić, a czuję się z tym coraz gorzej. dlatego proszę was o pomoc, porady.

Gość gość
no chłopaczku ale czym ty się tu martwisz to jest normalne ;) Jak kobieta cię bardziej podnieca to szybciej dochodzisz i dojdziesz szybciej. Powiedz jej zeby zwolniła tempo bo zaraz dojdziesz a chcesz zebyscie razem to zrobili. Ty się zajmij nia i jak ja rozpalisz to zacznijcie razem.

Gość gość
Nie, chyba się nie zrozumieliśmy, gra wstępna wszystko jest ok, ale kiedy tylko wejdę w nią zrobię 3-5 ruchów i jest koniec :/

Gość gość
szkoda ze waliles 5 razy dziennie, nie musialbys nawet w nia wchodzic :)

Gość gość
ze nie waliles*

Gość gość
no cóż ćwicz coś z tym żebyś tak szybko sie nie podniecał, załóż gumkę i udawaj ze nie doszłeś ha ha a ona niech dalej skacze innej rady nie mam jestem dziewczyną. Loda niech ci robi zmiencie pozycje.A co ona na to?

Gość gość
obejrzyj sobie taki fajny film 'Don Jon", tam też gostek miał problem z masturbacją ;) tak na poważnie to raczej zgłoś się do seksuologa, twój problem może się tylko pogłębiać. to wszystko przez masturbację gościu, przykro mi. nie chciałabym żeby mój facet kończył po paru sekundach... ktoś tu kiedyś napisał- młody kelner- zanim doniesie to wszystko rozleje

Gość gość
ze nie waliles*

Gość gość
Raczej przeceniasz rolę masturbacji w tym wszystkim... Ok, problemy z dojściem mogą wynikać z masturbacji (przyzwyczajasz się do konkretnych ruchów, które są zupełnie różne niż ruchy Twojej partnerki), ale przedwczesny wytrysk ma raczej inne podłoże

Gość gość
po 50-tce powiesz inaczej, gdyż będzie problem z nie tylko z erekcją ale i jakimkolwiek wytryskiem. Zatem ciesz się, że go masz i duuuupy nie zawracaj. Rada: 3 razy spuszczasz się do pochwy kobiety, za czwartym razem, jeśli Ci tylko stanie, wytrysk będzie na tyle będzie opóźniony, że zajeebiesz ją na śmierć. Ona 1 orgazm a Ty 4, jeśli tego nie zrozumiałeś, to pozostaje Ci nadal tylko własna rączka, ale uważaj, bo bez wazeliny nabawisz się żylaków penisa.

Gość vcvb cv
moj mąż ma 57 i wali mnie codziennie :)

Gość gość
i żadnej chemii opóźniającej ejakulację, bo zniszczysz wątrobę i możesz nabawić się raka. Raczej ekologiczne odżywianie i zdrowy tryb życia, by produkcja spermy, jako podstawy męskiego orgazmu, była optymalna.

Gość gość
do vcvb cv: ile masz lat, jesteś jeszcze w wieku prokreacyjnym? Jeśli tak, to jak się zabezpieczasz przed niechcianą ciążą?👄 Czy uprawiasz też anal?

robię tam jako aktorka, ale Admin uznał to za spam, a sperma ciekła litrami.

Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄

Gość gość
Priligy Ci pomoze chłopaku. Jak potrzebujesz to pisz: pittram@tlen.pl