Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzuch po ciązy

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem ponad rok po porodzie zrzuciłam już wiele kilogramów, w ciąży przytyłam 23 kg obecnie warze 52 kg.Mój problem jest taki że nie wiem jak sie pozbyć wiotkiej luźnej skóry oraz brzydkiego pępka.Ćwiczyłam, smarowałam się różnymi kremami ujędrniającymi ale prawie nic nie dało.Wstydzę się swojego brzuch jest okropny i jeszcze ten pępek.Wstydzę się mojego brzucha i chciałabym żeby wrucił do stanu z przed ciąży. http://static.ebobas.pl/img/articles/739/129976349491-w602.jpg Proszę o rade czy da się coś z tym zrobić?czy któraś też tak miała?zgóry dziękuje.

Gość gość
Współczuję Ci, szczerze.

Gość Malllikaa
Ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. Tak się stało z moją koleżanką. Taki sam problem miała

Gość gość
Miałam podobny przypadek,zostało mi jeszcze troche luźnej skóry i szeroki,płytki pępek nie masz się czego wstydzić masz jeszcze ładny brzuch w poruwnaniu z innymi.

Gość Malllikaa
Pij dużo wody, ćwicz z Mel B. Ja cwiczyłam, ale jestem w 6 miesiacu ciąży i juz nie moge na razie. Systematycznie cwicz. Duzo smaruj sie po brzuchu. ROznymi kremami oliwkami. Jestes szczupla wiec nie bedziesz miec wiekszych problemów. Aaaa i masuj sie po brzuchu. Obiema dłonmi. Hmmm tak "namiętnie :P " Przez ok 15 - 20 min dziennie. Opisujee Ci co robiła kolezanka. $ miesiace i wyglada lepiej niz przed ciazą. Tylko pamietaj - systematycznosc!!!! i wytrwalosc.

Gość Malllikaa
A jesli po 3,4 miesiacach nic to nie da (chociaz watpie w to aby nic nie dalo) to niestety ale nie pozostaje ci nic innego jak dr chirurgii plastycznej i skalpel.

Gość gość
A smarowałaś brzuch w czasie ciąży kremem?

Gość gość
tak kremami i oliwka.

Gość gość
A co z pępkiem wruci na miejsce czy zostanie taki rozciągnięty?

Gość gość
dlaczego łudzicie ją jakimiś ćwiczeniami czy smarowaniem? Skoro po roku skóra się nie wciągnęła, to już lepiej nie będzie. Zbieraj na plastykę brzucha

Gość gość
niestety ja tez myslę, że bez plastyki brzucha się nie obejdzie zacznij odkładać na to pieniądze albo kredyt tylko pamiętaj żeby zrobić to jak już nie będziesz planować więcej dzieci , bo jak chcesz jeszcze mieć dzieci to się wstrzymaj przed operacją