Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy wtedy facet mniej podnieca

Do kobiet które nie poszły z facetem do łóżka od razu a wcześniej miały przygody

Polecane posty

Kobiety, czy jeśli obecnie jesteście związane z przeciętnym z wyglądu facetem, relacja nie zaczęła się od pożądania, nie poszłyście z nim do łóżka od razu, a wcześniej miałyście przygody i przelotne relacje z naprawdę przystojnymi facetami, to znaczy że ten obecny facet podnieca was pod względem fizycznym i seksualnym mniej i w obecnej relacji seks jest mniej ważny, niż w tamtych?

Gość gość
Najbardziej szalałam za tymi z którymi szybko szłam do łóżka.

Więc przeciętny facet może sobie odpuścić chodzenie na randki z zainteresowaną nim dziewczyną, która wcześniej prowadziła bujne życie seksualne.

Gość gość
Ja nie miałam bujnego życia seksualnego. Po prostu bardzo silne emocje wzbudzali dla mnie ci z którymi szłam szybko. Do innych nie byłam przekonana to czekałam. Dwa razy czekanie skończyło się łóżkiem. Miałam czterech mężczyzn. Z dwoma poszłam szybko do łóżka, z dwoma nie. Z jednym z tych późniejszych po roku, a z drugim po 9 miesiącach. Z jednym, z którym zrobiłam to szybko, to jest po niecałym miesiącu dalej jestem. Jest przyciąganie, jest obsesja na punkcie faceta, jest dobrze.

Gość gość
po całym miesiącu bue:( na drugiej randce maks:)

Gość gość
Poczytaj sobie o psychologi kobiet. Zacznij od tego Neil Strauss - Gra Mystery - zwab piękną kobietę do łóżka (np na chomiku) A po przeczytaniu będziesz się dziwił jak mogłeś zadać tak naiwne pytanie.