Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaaaaaa przyszla

do slubu w mundurze czy nie

Polecane posty

Gość zonaaaaaa przyszla

przyszły mąż pilot samolotu pasażerskiego. Jak Wam się podoba pan młody w mundurze?? Czy lepiej w garniaku ;)

Gość gość
A nie lepiej w worku na głowe ? nikt nie zobaczy twojego ryja :D

Gość gość
to tak jakbys miala narzeczonego ktory pracuje na budowie, chcialabys zeby szedl do slubu w roboczym ubraniu?

Gość zonaaaaaa przyszla
:) może nie jestem najpiękniejsza na świecie ale jakoś nie myślałam o tym. Goście to moi znajomi i rodzina więc może zniosą widok mojej twarzy :)

Gość gość
strój służbowy pracownika budowy chyba nijak się ma do munduru pilota liniowego, prawda? Oczywiście nie umniejszając roli pracowników branży budowlanej. Też się zastanawiam nad pójściem do ołtarza w mundurze ale nie wiem czy to dobry pomysł.

Gość gość
ale to nie jest mundur tylko jego uniform :O strój roboczy po prostu. mundury noszą służby mundurowe, jak sama nazwa wskazuje, a piloci linii pasażerskich nimi nie są. gdyby był pilotem wojskowym mógłby jak najbardziej iść w mundurze, nawet gdyby był strażakiem, a tak to nie może iść w mundurze, bo go po prostu nie posiada. porównanie do stroju budowlanca jest jak najbardziej adekwatne, różnica jest tylko taka, że strój roboczy twojego faceta jest elegancki.

Gość gość
Mnie sie pomysl b. podoba, inaczej niz wiekszosc par, niebanalnie.sama bym chyba tak chciala

Gość gość
jakis chwalid**ek czy co ? nikt normalny nie musi sie chwalic jakims tam mundurem, ma niebezpieczna prace i zeby sie nie zdazylo ze przez ten mundur pozyje jeszcze z dwa lata

Gość gość
widzialam taki slub na yt, uwazam, ze bardzo piekny. On w mundurze wpisz sobie w yt pierwszy taniec walc strazacki, to zobaczysz jak to wygladalo. Moim zdaniem przepieknie.

Gość gość
no właśnie, to śluby na których pan młody jest w mundurze, a nie w stroju roboczym jak ma zamiar facet autorki :O to może sędziowie powinni brać śluby w swoich "mundurach" tzn togach, a lekarze i pielęgniarki w kitlach? :O

Gość gość
podobaja mi sie mundury

Gość gość
w mundurze

Gość ala

W mundurze to ciekawy pomysł. Tylko mundur musi się dobrze prezentować