Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka89

co z tymi dniami niepłodnymi

Polecane posty

Gość inka89

witam wszystkich. piszę tu ponieważ lekarz nie dał mi odpowiedzi a tutaj może trafie na kogoś kto bedzie obiektywny. Wiem że nie można zajść w ciąże tydzień przed okresem i nawet w czasie @. Więc kochałam sie właśnie tydzień przed @ z dojściem we mnie i tak jeszcze było 4 dni.potem nadeszła @ w ostatnim dniu i również był stosunek z dojściem. mam cykle 28 dniowe ale ostatni z 23 1 był 26 dniowy a teraz miałam 24 2. po @ też były stosunki. zawsze po okresie przestawały boleć mnie piersi lecz teraz bolą nawet bardziej niż wcześniej . mamy zacząć starania w tym cyklu ale czy mogło by sie zdarzyć że doszło do zapłodnienia teraz. nigdy mnie tak nie bolały po. ale wiem że to głupie bo przecież miałam dni nie płodne

Gość gość
oczywiście, że mogło, ponieważ owulacja zawsze może sie przesunąć i przy takiej długości cyklu wystapić juz np w 8 dc

Gość inka89
no właśnie wiem tylko że już miałam wcześniej płodny śluz..

Gość inka89
zastanawiają mnie tylko te piersi. czytałam gdzieś że są takie przypadki współżycia kilka dni po @ i zachodzi się w ciąże..

Gość gość
możesz być piersi z reguły nie powinny boleć po @

Gość gostek111
ja też chce sie dowiedzieć jestem w takiej samej sytuacji . dziewczyny jak myślicie? piersi bolały przed @ jak i po@.

Gość gostek111
jest tu kto