Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność; 186 cm. wzrostu dziewczyna

Polecane posty

Gość gość
Wszystko to kwestia gustu. Jedni lubią filigranowe kobiety inni wysokie. Ja w swoim życiu poznałam wielu mężczyzn, którzy uwielbiają wysokie kobiety. Sama do niskich nie należę bo mam 178 cm i kocham swój wzrost. Mój ex miał żonę 185 cm i z takim zachwytem opowiadał o jej wzroście, że aż byłam zazdrosna :) Mam koleżankę, która ma 180 cm i chodzi na wysokich obcasach. Nigdy nie miała problemów z facetami.

Gość gość
Ojej nie myślałam, że aż tak się mój temat tutaj rozwinie :) Bardzo, bardzo dziękuję za słowa otuchy :).

Gość gość
No widzisz jakie wzbudzasz zainteresowanie...;)

Gość gość
To ja też coś dodam od siebie - znam kilku facetów, którzy otwarcie przyznają, że uwielbiają bardzo wysokie kobiety. I takie też mają żony/partnerki :-) także i Ty kogoś znajdziesz, całe życie nie będziesz samotna, tylko nie traktuj swojego wzrostu jako kompleks.

Gość gość
600 km ? Inny kraj ? I to jest problem ? Jak ja poznalem moja zone, to na PKS-ach jezdzily Jelcze "Ogorki" a dzielilo nas prawie 500 km. Jestes (i ten chlopak) wlasnie odzwierciedleniem wspolczesnej mlodziezy. Usiasc przed kompem i sie uzalac nad wlasnym losem, plakac. Zadnej inicjatywy !!! Jak ja bym jednemu i drugiemu do d..py kopnal to byscie wiedzieli co robic. Jak mysmy sie spotykali w polowie Polski (zeby kazde mialo taka sama droge) a jedno albo drugie sie spoznilo (PKP zawsze tak jezdzilo) to szukalismy sie w obcym miescie bez komorek, smartphonow, tabletow itp. Czasami widzielismy sie kilkanascie minut a miesieczne kieszonkowe (albo i wiecej) bylo wydane. A WY dzisiaj macie wszystko i co robicie ? Siadacie na d..pie i ronicie krokodyle lzy jak to WAM ZLE. Rzygac mi sie chce jak takie cos czytam !!!

Gość gość
:)

Gość gość
Idealny wzrost :)

Gość gość
Widzę nadal zainteresowanie moim wątkiem ;) Dzięki za wszystkie dobre słowa, porady :)

Gość abstraktyk
Byloby milo Cie poznac, autorko.

Gość bajbus 84
Wysokie kobiety to problem dla Nas facetów szowinistów.(zakompeksionych z przerostem formy nad treścią) Nie ma cudowniejszego widoku jak fantastyczna wysoka dziewczyna w obcasach, bo pokazuje że jest cudowna i odważna.

Gość gość
jak jesteś kobietą to bez problemu kogoś znajdziesz

Gość gość
Czy można być zwykłym leszczem, który nigdy nie wychodzi z domu, bo niema kolegów, koleżanek, dziewczyny itp ?.