Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rowerek puky

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanko do mam których pociechy jeżdżą na tym rowerku. Mamy obecnie trójkołowy ale biegowy...Jest już troszkę mały, chciałam zmienić na taki z pedałami ale na allegro są różne..albo takie dokładnie jak biegówka z pedałami...albo takie z hamulcem i rączką do prowadzenia...problem mam taki że na tych z hamulcem producent napisał wzrost od 90 cm.....synek jest drobniutki i ma zaledwie 83 cm....z kolei ten tylko z pedałami ma wpisane od 80 cm....Czy ktoś może się wypowiedzieć co do wzrostu dziecka i rowerka???czy faktycznie ten od 90 cm będzie za duży(chodzi o sieganie do pedałów).

Gość gość
Ejjjjjj ??? No nikt nie ma????

Gość gość
Ja mam nspisze za 20 minut

Gość gość
Mój synek ma równo 90cm wzrostu. Ma rowerek PUKY od 90cm, z ustawionymi na najniższy poziom siodełkiem i kierownicą. I faktycznie nie mógłby być ani odrobinę niższy, gdy siedzi opiera całe stopy o ziemię, a kolanka ma praktycznie wyprostowane.

Gość gość
Mój syn ma rower biegowy Puky ten z hamulcem ręcznym. Czułam, że trochę na wyrost. Kupiliśmy mu jak miał ok. 2 lata (wiosna) i nie sięgał do ziemi, latem już sięgał, jesienią pierwszy raz mu podwyższaliśmy a teraz znów. Reasumując: to co pisze producent się zgadza i drugi wniosek: dzieci szybko rosną:)

Gość gość
aha, bardzo polecam biegowy, mały śmiga na nim że ho ho:)

Gość gość
Kurczę no i o to mi chodziło dziewczyny:)Dzieki....mój to drobinka bo ma ledwo 83 cm!!!!! Więc ten od 90 odpada....w takim razie trzykołowy ale ten od 80 cm musi być:)dzięki wielkie jeszcze raz....A biegowy miał teraz ale taki od roczku....na trzech kółkach...a ten na dwóch to rzeczywiście za wysoki może być :(:(:(