Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestescie za Rosja czy za Ukraina ?

Polecane posty

Gość gość

.

Gość gość
rosja

Gość gość
Rosja

Gość gość
niech sie powyzynaja w pien, byle bez konsekwencji dla innych krajow. Za Smolensk i Wolyn.

Gość fotel
nie lubię banderowców dzicz nie ludzie,więc za rosją

Gość gość
ukraina choc bylo do przewidzenia od pocztaku ze rosja nie odpusci tak latwo wedlug mnie nastapi podzial krym i okolice do rosji (tam jest ponad 60% mieszkancow ruskich) a reszta niepodlegla ukraina do uunii sie pchajaca= bieda z nedza przez najblizsze 10 lat ale kibicuje

Gość gość
ja nie lubie jednych i drugich, ale nie kazdy Ukrainiec to banderowiec i nie kazdy Rosjanic to stalinowski/putinowski potomek.

Gość gość
no właśnie dobre pytanie, ja wbrew całej ten propagandzie w mediach, popieram Rosję - dzicz - potomków upa trzeba sprowadzić na ziemię. Wydaje im się, że mogą siłą obalić demokratycznie wybranego prezydenta, rząd i potem znęcać się na przeciwnikach rewolucji... a do tego teraz jeszcze poprosili o pomoc tego czeczeńskiego terrorystę Doku Umarowa... każda akcja rodzi reakcję...

Gość gość
"Ukraina zwróciła się w sobotę do Unii Europejskiej, Stanów Zjednoczonych i Sojuszu Północnoatlantyckiego o rozważenie wszelkich możliwych mechanizmów obrony jej integralności terytorialnej." . Śmieszni są, myślą że cały świat wyśle swoje wojska, żeby ich bronić. . NATO/USA/UE wyśle note protestacyjną i na tym sie skończy. . . Wg mnie Putin weźmie Krym, bo on w sumie jest bardziej rosyjski niż ukraiński. na okupacje reszty Ukrainy raczej sie nię nie będzie rwał, bo wie, że może to zdenerwować USA/NATO/UE . A może dobrą opcją byłoby dla Ukrainy pokojowe "sprzedanie" Krymu Rosji (przecież Krym to głównie rosyjska ludność) za anulowanie długów wobec Rosji?

Gość gość
a więc biorę po dwieście złotych od każdej drużyny i słucham państwa..

Gość gość
Krym i tak przyłączy się do Rosji - będzie referendum pod koniec marca... jak nikt tam nie zaatakuje wojsk rosyjskich albo mieszkańców Rosji, to nic się nie stanie, ale nie dziwię się, że Rosja wysłała wojska aby bronić rosjan - Putin nie jest taki tchórzliwy jak niektórzy i będzie bronił swoich rodaków przed bandą potomków upa

Gość gość
zdenerwować USA/NATO/UE... hmmm nie wiem czy usa będzie miało jakiś interes wdawać się w ewentualny konflikt - myślę, że naprawdę musiałby mieć poważny powód, aby wysłać wojska przeciw Rosji, bo wiadomo, że to spowodowało by konflikt na dużą skalę, a amerykanie i tak już mają dosyć wojen prowadzonych przez ich rząd i wtrącania się w nieswoje sprawy (więc dla Obamy to by było polityczne samobójstwo) Ukraina do NATO nie należy (mogły bydło wejść, ale nie chciało), więc czemu NATO miało by je bronić i wtrącać się w nieswoje sprawy... nato z reguły tak nie działa...

Gość gość
oczywiście, że za Rosją

Gość gość
Rosja

Gość gość
Wolność .

Gość gość
Rasija