Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesssperowanaa

Pofarbowałam włosy i wyszły zdecydowanie za ciemne. Co robić?!

Polecane posty

Gość zdesssperowanaa

Miałam pofarbowane włosy jasny blond. Chciałam to zmienić i wrócić mniej więcej do swojego koloru czyli ciemny blond. Kupiłam więc farbę sayoss ciemny blond i ... moje włosy to koszmar! Właśnie pofarbowałam włosy i jestem teraz ciemną brunetką. Okropnie to wygląda, bo mam bardzo jasną cerę. Wyglądam jak jakaś kostucha! Nie pokaże się tak na ulicy. Jestem załamana. Co zrobić żeby je rozjaśnić? Gdybym chciała pofarbować jutro jeszcze raz włosy to jaki kolor wybrać żeby je rozjaśnić? Prosze o pomoc, bo nie wiem co robić ... Już bym wolała mieć takie jak wcześniej

Gość gość
zgolić :)

Gość zdesssperowanaa
takie komentarze nie są wcale śmieszne... Potrzebuje rady, cokolwiek ..

Gość gość
kilka myć i kolor będzie jaśniejszy

Gość gość
Nie farbuj na nowo, bo je kompletnie zniszczysz. Poczekaj, kilka myc i farba sie wypluka. A nastepnym razem jak bedziesz wybierac pomiedzy kolorami, wybierz jasniejszy, bo czesto kolor wychodzi ciemniej niz na opakowaniu.

Gość zdesssperowanaa
no właśnie, kilka myć... a mi zależy na tym, aby wyglądać w miarę normalnie... Aż tak ciemny kolor włosów mi w ogóle nie pasuje... Chcę jutro pomalować włosy jeszcze raz, ale nie wiem jaki kolor wybrać, po prostu sie nie znam ..

Gość gość
udaj sie do fryzjera , nic nie rób na własna reke bo bedziesz gorzej płakac .Jedynie co ci moge zalecic w domowych warunkach to szampon przeciwłupiezowy i myc te włosy

Gość gość
Nie rob nic wiecej, pisze to z wlasnego eksperymentowania na wlosach!. Ja probowalam farbowac na jasniejsze i wyszla mi z wlosow guma, a nie rozjasnilam nawet troche ich... Musisz isc do fryzjera, moze on je uratuje pasemkami? Tak jak ktos wyzej napisal szampon przeciwlupiezowy i myj je czesto jak tylko to mozliwe! Mozesz tez nalozyc na wlosy duzo odzywki i spac nawet w tym. Rano od nowa mycie. Ja nie jeden raz tak mialam, czasami wlosy byly nawet szarozielne, gdy chcialam z jasnego blondu przyciemnic na ciemny blond :) Fara farby nie rozjasni! Niejeden raz sie poplakalam, gdy z ladnego blondu zrobilam sobie szarobure !

Gość gość
farba farby nie rozjasni