Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje porady

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem nowa na forum. Mam taki problem 2 lata temu poznałam niesamowitego mężczyznę Michała przystojny inteligentny itp. Spotykaliśmy się było naprawdę super pozniej po miesiącu wyjechał za granice i kontakt się urwał wtedy myślałam ze byłam jako dziewczynka do towarzystwa bo jest starszy o 10 lat. Milczał nie dzwonił nie pisał a najgorsze byli to ze czułam ze mi zależy na nim I zakochalam sie a moze to było tylko zauroczenie. Dzwonił tylko czasami co słychać i tyle a ja nigdy mu nie powiedziałam o tym co czuje Przestałam o nim myśleć. Później poznałam świetnego faceta byl po rozwodzie bo zona go zdradzila bardzo mnie kocha jest czuły, kochający taki ciepły cechy idealnego mężczyzny. A nie dawno odezwał sie o to Michal chciałby sie spotkać porozmawiac a we mnie coś drgnęło tak jak by uczucia sie odrodzily. Ale nie chce sie spotkać za plecami chłopaka bo go bardzo kocham a najgorsze jest to ze Kocham ich obu . Proszę porade

Gość ___wujek dobra rada___
idź dziecko spać

Gość gość
nie mozna kochac obu a najlepiej daruj sobie michala bo stracisz duzo

Gość gość
Nie jestem żadnym dzieckiem. A przecież człowiek czuje się że się zagubił wiec nie wiem o co ci chodzi