Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćććććććć3

Zazdrość o kolegów dziewczyny

Polecane posty

Gość gośćććććććć3

Czy to normalne, że moja dziewczyna często lubi i woli spędzać czas z kolegami niż z koleżankami? Zapewnia mnie, że lepiej się z nimi dogaduje. Przykładowo idzie na domówkę, gdzie jest 8 chłopaków i jedna dziewczyna i wraca zadowolona. A ja się martwię ciągle i zazdrosny robię.

Gość gośćććććććć3
I nie chce mnie ze sobą wziąć chociaż na chwilę. Powinna sama chyba zaproponować coś takiego nawet mi...

Gość gość
ja z taka juz nie jestem i sie ciesze bo sie nie martwie co robi i z kim

Gość gość
widocznie nie chce bys patrzył jak ją ośmiu posuwa i się na nią spuszcza

Gość gość
bez przesady ze ja ***** 8 ale tez takiego czegos nie znosiłem taka dziewczyna nie wie czego chce jest jeszcze młoda chce szalec ja bym ja rzucił

Gość gośćććććććć3
Kwestia zaufania. Tylko długo je się buduję. A jak na razie to ciągle się martwię co ona może z kimś tam robić gdzieś. Jak była z kolegą sama na piwie ostatnio, to daleko dosyć od ludzi nad jeziorem, gdzie nikogo nie ma... Dziwne, ale może rzeczywiście woli z chłopakami przebywać. I bardzo się denerwuje na mnie, że jestem zazdrosny. Jestem ciekaw czy gdyby mnie bardzo kochała, to rzeczywiście byłaby zdolna dać mi ultimatum, że albo przestanę, albo to koniec...

Gość gośćććććććć3
Możliwe, że musi się wybawić, bo młoda. Boję się, że jestem kolejną jej przygodą po prostu i mogłem się jej znudzić. Dodam, że ja jestem spokojny z natury, ona imprezowiczka bardziej. Ja introwertyk, ona "disco" i energiczna.