Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

męczy mnie mój facet

Polecane posty

Gość gość

jego zachowanie, bywa taki glosny bez powodu... glosno ziewa, az wrzeszczy czasem,. tyle razy mu zwracalam uwage na to... albo w ogole wydaje z siebie jakies dziwne oglosy - glosno. :( poza tym, cala swoja energie zyciowa skupia na swoim ciele. zdrowo je generalnie i pakuje na silowni. jesli raz na miesiac zje cos niezdrowego, np. 2 galki lodow, to od razy tragedia. staje przed lustrem i mowi, ze jest gruby, ze ma wielki brzuch ( a nie ma w ogole tluszczu...). I stale gada tylko o tym, ze musi jeszcze wiecej pracy wlozyc w silownie itd, itp. Ma doly na tym tle i na innych, ze jest gorszy od nich, wpada w zle nastroje, a ja go pocieszam i robie racjonalna wykladnie. Jestem zmeczona juz tym. Bo gdy ja mam problem jakis w pracy, to mam wrazenie, ze on nawet mnie nie slucha. Nie czuje, abym miala wsparcie. Czuje sie naprawde juz tym zmeczona :(

Gość gość
mnie też drażnią samcze zachowania , dokładnie można to porównać do psów , suka jest czysta nie smierdzi i robi mniej szumu a samiec to porażka smród syf i brud u ludzi tak samo

Gość gość
Poza tym, gada cos do siebie, bez skladu i ladu, marudzi... Mysle, ze tak sobie probuje ile wytrzymam. Ale chyba juz niedlugo. Skoro normalna rozmowa z nim na ten temat niewiele daje. Tzn on wpada w takie fazy co jakis czas. A zwlaszcza wtedy, gdy ma malo ruchu fizycznego.

Gość gość
"Ma doly na tym tle i na innych, ze jest gorszy od nich, wpada w zle nastroje, a ja go pocieszam i robie racjonalna wykladnie." Ewidentnie jest egocentrykiem, a Ty jeszcze dokładasz do tego pieca. Weź go poignoruj przez jakiś czas, nie bądź na każde zawołanie, a jeśli znów będzie dołować, to powiedz, że masz swoje zmartwienia/sprawy. Jeżeli się nimi nie zainteresuje, to daj sobie z nim siana albo całe życie będziesz musiała go głaskać po główce kosztem własnego samopoczucia.

Gość gość
on czasem zachowuje sie tak dziecinnie. chyba nie wyobrazam sobie zycia z nim w jednym mieszkaniu.

Gość gość
"Suka jest czysta i nie śmierdzi" wymyśliła idiotka, suka to też pies, na dodatek z d**y się jej leje i na pewno nie perfumami 😠

Gość gość
Jemu jest malo, ze ja mowie, ze dobrze wyglada. On chce podobac sie wszystkim, a na pewno wielu. I chce znac opinie innych. Jest sklonny zdjecia wstawiac w net, by go oceniano. I mam wrazenie, ze opinia innych jest bardziej wiarygodna i cenna dla niego, niz moja.

Gość gość
najbardziej mnie wkurza, ze on tak sie drze, ze jest taki glosny, ze tutaj cos zostawi, tam zostawi. I musze 100 razy mowic do niego, zeby cos zabral, schowal, wyrzucil :/

Gość gość
Ma doly na tym tle i na innych, ze jest gorszy od nich, wpada w zle nastroje, a ja go pocieszam i robie racjonalna wykladnie. xxx to są skutki wpieprzania przez niego preparatów na przyrost mięśni - totalne (nieodwracalne!) zmiany w psychice spowodowane niekontrolowanym przyjmowaniem hormonów!!!

Gość gość
Mojego to bym dawno wypieprzyla ale ma kase wiec na razie wytrzymuje ale nie wiem jak dlugo zniose tego chama :(

Gość gość
no w ogole nie wiem jak to mozliwe ale no stalo sie mozliwe no na serio :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
nie, on nic nie bierze. haha, podszywie co do kasy to smiech na sali. bo on nie pracuje akurat :P i kasy nie ma.

Gość gość
nie ma pracy, nie ma kasy, nie poświęca Ci uwagi - to po kiego z nim jestes?

Gość gość
Typowy pakuś. IQ równe jego temp. ciała, więc o czym z takim chcesz rozmawiać? Jak zakłada się obciążenie na gryf w siłowni?

Gość gość
On skonczyl studia na dobrej uczelni panstwowej. No to prawda, ze zaczynam sie zastanawiac nad tym wszystkim ... eCH :o