Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malutka35

castagnus

Polecane posty

Go艣膰 malutka35

Czesc dziewczyny. Szukam i szukam po calym internecie i niestety nie znalazlam odpowiedzi. Mianowicie od kilku miesiecy jestem bliska omdlenia podczas okresu. Wczesniej mialam typowe objawy pms,tj agresja,depresja,bole piersi i wszystko co mozliwe. Ale sie pozmienialo. Mam 35 lat,miesiaczkuje regularnie co 30-31 dni,krwawie w normie,boli mnie brzuch jak zawsze,ale martwi mnie to,ze jestem strasznie slaba. Okres stal sie dla mnie koszmarem. Robilam badania krwi,sa idealne. Bylam u wielu lekarzy,pytalam w aptece nawet,kazdy rozklada rece. Moja lekarz sprowadza wszustko do nerwicy,na ktora niestety cierpie... Moja mama polecila mi castagnus,bierze go moja siostra i czuje sie rewelacyjnie,ale ona nigdy nie mdlala podczas okresu. Jestem osoba ktora dlugo zastanawia sie przed wzieciem paracetamolu dlatego pytam sie dzis Was co sadzicie o castagnusie??? Czy jest on tylko na typowy pms,czy ogolnie reguluje gospodarke hormonalna??? Pomozcie mi bo okres juz za 5 dni a ja juz sie boje co bedzie! :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ona_ma艂a_spryciula
reguluje gospodark臋 hormonaln膮, nie ma skutk贸w ubocznych , mo偶esz spokojnie sprubowa膰, ale efekt to wida膰 dopiero co najmniej po miesi膮cu stosowania , jedna czy dwie tabletki sprawy nie za艂atwi膮. a skoro masz tak w trakcie okresu , to zasuwaj ju偶 do sklepu i trzy razy dziennie melisa ju偶 teraz i przez ca艂y okres. pomo偶e zobaczysz . delikatnie si臋 wyciszysz i podzia艂a delikatnie rozkurczowo na narz膮d rodny .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutka35
dziekuje :) melise mam,wiec sprobuje. wiem,ze on nie pomaga od razu,przynajmniej 3 m-ce trzeba brac. Boje si臋 tylko tego ,ze jak mam czegos za ma艂o to castagnus mo偶e to jeszcze obnizyc. tat tak,powinnam zrobi膰 badania hormonow,ale mieszkam w irl,tu wszystko lekarze bagatelizuj膮,jak nie widza potrzeby robienia badan to nie robia i ju偶, nawet nie ma si臋 wgl膮du w wyniki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Castagnus reguluje wydzielanie hormon贸w. To nie s膮 tabletki hormonalne.Mo偶esz spokojnie bra膰, na pewno nie zaburzy naturalnej gospodarki hormonalnej, tak jak tabletki anty np.

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki,sprobuje,najwyzej :) nie bardzo wiem tez kiedy. za 5 dni powinnam dosta膰 okres,kiedy najlepiej powinnam go zacz膮膰 brac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wydaje mi si臋 偶e mo偶na zacz膮膰 go bra膰 w dowolnym czasie

Udost臋pnij ten post