Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu zgadzacie się na pensje 1000, 1500zł?

Polecane posty

Gość gość

Jakby nikt się nie zgadzał na te ochłapy to by pensje były wyższe. Jakoś ceny na zachodzie są identyczne jak u nas a pensje 4 razy wyższe.

Gość gość
Bo polaczki to idioci

Gość gość
lepszy 1000 niz 0. poza tym jak dla mnie to wygodne bo dorabiam na lewo i mam kase nie opodatkowana nie ozusowana

Gość gość
Ale jak by nikt nie chciał pracować za takie pieniądze to musieli by podnieśc pensje no przecież szef sam by se nie robił czy nie sprzątał

Gość gość
ciekawe jak na tym wyjdziesz jak zachorujesz albo kobieta gdy zajdzie w ciążę :)

Gość gość
czytaj ze zrozumieniem tekst pisany :D i sie dowiesz jak wyjde na tym gdy zachoruje\ pracuje na umowe o prace za 1500 zl do reki i mi to pasuje bo dorabiam na lewo

Gość hmmmmmmciekawe
z pustego i Salomon..... :D

Gość gość
Typowy polaczek lepszy 1000 niż 0 ha ha

Gość gość
z jakiego pustego?? wiecie ile na was zarabiają prywaciarze? Ja wiem i się z was śmieją, naprawdę

Gość gość
za chorobowe na czarno się nie płaci, za macierzyński też nie i zostaje goły tysiączek co nie?

Gość gość
A ciekawe jak się mamy zbuntować w prywatnej firmie?? To tylko budzetowka może strajkować i dlatego maja większe pensje.

Gość gość
Wystarczy nie pracować w prywatnej firmie SZEF SAM SIĘ DOMYŚLI I PODWYŻSZY PENSJE

Gość gość
dziś jest tak kiepsko z pracą, że ludzie biorą co im dadzą. Ostatnio moja koleżanka mówiła mi, że jakaś babka zaproponowała jej za opiekę nad dzieckiem niecałe 3 zł za godzinę;] 9 godzin i to niecałe 3 zł. To już ogromna przesada- w moim mieście starczy na bilet w jedną stronę.

Gość gość
Ale ty bzdury opowiadasz. Wywali tych co nie pracują a na ichmiejsce jest 200 innych. Wiem bo przeglądam ogłoszenia o prace - ledwie się godzine temu ukaze sensowniejsze ogłoszenie a już po godzinie dwóch już wide ze ogladalo te oferte około 500 osob także na kazde miejsce pracy jest dużo chętnych bo jest wielkie bezrobocie i każdy się rzuca na prace a nie wybrzydza. Niestety mamy rynek pracodawców a nie pracowników wiec nic się nie da zrobić.

Gość gość
wiecie czemu tak kiepsko jest z pracą? Bo Ci którzy ją mają pracują za 1000zł po 12 godzin a jak trzeba to i w weekendy, kodeks pracy to fikcja. 1 osoba pracuje za 2

Gość gość
to się zdziwicie bo są ludzie którzy nie mają pracy a się cenią, sama przeprowadzam rekrutację i jak ktoś ma doświadczenie to życzy sobie 3-5tys nawet jak nie ma pracy i jej potrzebuje