Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościek

faceci to dziwne istoty...na pewno nie stąd.

Polecane posty

Gość gościek

Faceci powiedzcie, dlaczego tak robicie... O co chodzi gdy się raz 'kocha' taką pannę, a raz olewa. To w porządku jest,tak nagle kogoś olać? Dla mnie osobiście takie matactwo nie wchodzi w grę, bycie na zmianę miłym i chamem, raz nieustanne spotkania, wyznawanie miłości,a potem zapadanie pod ziemię, olewanie i znów odzywanie po x dniach, tygodniach, miesiącach...Jak tak można i o czym to świadczy?

Gość gość
to są zrzuty z kosmosu,nie wiedziałaś? dlatego takie toto dziwne :P

Gość szaman artysta
Linia ciągła jest parabolą lini ciągnionej>

Gość gościek
po zachowaniu większości facetów względem kobiet, to wnioskuję że ten gatunek z pewnością znalazl się tu przypadkiem i tylko zajmuje przestrzeń do zycia.

Gość gość
i do tego wykorzystują nasz tlen bezpodstawnie!

Gość gościek
jak tak się poważnie zastanowić, to czy oni są do czegoś w ogóle potrzebni obecnie kobietom? Wszystko można teraz osiągnąć bez ich pomocy. Nawet jak się któryś podoba to dla 50 gram kiełbasy, nie warto brać całego wieprza do domu:)

Gość gość if
świat bez nich byłby pełen grubych i szczęśliwych kobiet :D!

Gość szarik na102
pół kilo suchej krakowskiej>też bym się zastanowił!

Gość gość
Zyjemy w takich czasach , ze wiele niezaleznych kobiet chce miec dziecko i samotnie wychowywac , bo facet nie pomaga w zyciu , a tylko przeszkadza ;)

Gość gość if
wolę lisiecką krakowska teraz jest kiepska :O

Gość gość if
DLACZEGO LEPIEJ BYĆ KOBIETĄ? Nic ci nie stanie w nieodpowiednim momencie. Nie masz owłosionych piersi. Nie boisz się wody i mydła. Nie robią ci się zakola. Twój tyłek jest powodem zachwytów, a nie g***townego zatykania nosa. Jeśli się miło uśmiechniesz do ochroniarza możesz wejść do klubu za darmo. W życiu nie kierujesz się tylko głodem i popędem płciowym. Masz łechtaczkę. Potrafisz sobie sama przygotować jedzenie, nie musisz czekać aż ktoś łaskawie ci coś ugotuje. Możesz szczytować wielokrotnie. Jeśli czegoś nie wiesz, możesz po prostu zapytać. Potrafisz odróżnić wkładkę higieniczną od podpaski. Nie musisz czekać aż twoja wagina znowu będzie gotowa do akcji. Nikt się nie pokłuje przytulając się do twojego policzka. Twoje ubrania nie gniją z nadmiaru brudu. Myślisz. Nie można cię zastąpić wibratorem. Jesteś istotą doskonałą.

Gość gościek
Ja coraz bardziej skłaniam się ku temu, że kobieta bez faceta funkcjonuje lepiej. Mysli trzeźwo, robi co chce i z kim chce. Je co chce i ile chce, nie musi robić nic wbrew sobie. Jak chce coś zrobić, to robi to dla siebie, nie zwraca uwagi na opinie faceta. Dzisiaj kobieta może się realizować w czym ma ochotę, pojechać gdzie chce, mieszkać gdzie chce, pracowac gdzie chce, nikt jej nie marudzi, nie ogranicza. Może mieć własne pasje, nikt nie zmusza już kobiety do życia wg dawnych zasad, w patriarchacie, posiadania nieskonczonej ilości dzieci i bycia kurą domową. Zatem bez facetów kobiety funkcjonują lepiej.

Gość gość if
wszystko to prawda absolutna tylko żebym była kompletnie szczęsliwa,potrzebuję miłości nie sexu a miłości i niestety jestem hetero :O

Gość gościek
Wplatając w te rozważania facetów i ich podejście do życia, bo w końcu to o nich topik, to absolutnie nie rozumiem, dlaczego tak postępują. Młodzi czy starzy, nieważne, wszyscy zachowują się podobnie w określonych przypadkach w stosunku do kobiet. Jak zatem przeciętna dziewczyna może wiązać poważne plany z kimkolwiek z nich?

Gość gość
Mozna miec faceta i jak dobrze to dobrze, a jak nie dobrze to rozstanie i poznac nastepnego.Nie warto byc z kims z kim nie jestem szczesliwa , wtedy lepiej byc samej.

Gość gość if
determinacja nie chcę być same,nie radzą sobie w życiu,chcą miec rodzinę -dzieci,kogoś do kochania ,czasami to wypala a coraz częściej jednak konczą się takie związki rozwodami,do jakiegoś czasu ona udaje ze jest ok,a jego bawi sex z nią,ale to się jednemu i drugiemu naczęsciej "przejada" poza tym okazuje się ze zaczynają mieć inne potrzeby ... ..bywa,że presja rodziny,środowiska,bo w pewnym wieku trzeba wyjsc za mążtrzeba miec takie a takie wesele ,trzeba urodzic dziecko,....itd ....a najpierw to trzeba wiedzieć czego się oczekuje od zycia,od siebie i być szczęsliwym człowiekiem by z drugim tym szczęsciem się dzielić,by razem zbudować coś wyjątkowego

Gość samiec007
ze mna mozna , tylko ja trafiam na dziwne kobiety :) @gość if wszystko to prawda absolutna tylko żebym była kompletnie szczęsliwa,potrzebuję miłości nie sexu a miłości i niestety jestem hetero pechowiec.gif - to jestes wyjatkiem, bo wiekszosc kobiet na forum rozmawia o penisach i porzadnym roochaniu, nic wiecej sie nie liczy.

Gość gość if
o matko i córko!:D jestem wyjątkowa ,i napisał to samiec ! :) dziękuję wielce ,to miłe sex jest miłym dodatkiem do prawdziwej miłości oczywoście,i tylko wtedy ma sens ale ja ogólnie mam marne pojęcie o "tych" sprawach,nie mniej wiem co mi smakuje ...zostajesz z nami!samcze!:)Ziemianinie!:D widocznie Twoja mama jest bardzo mądrą kobietą,i wychowała porządnego mężczyznę :D

Gość kinomaniak
O matko i córko! Odezwała się Seksmisja!

Gość samiec007
@gość if - :)

Gość gość if
😘 🖐️ zmykam

Gość gościek
Mnie ta presja społeczeństwa, a częściej raczej określonego środowiska, w którym kobieta żyje,przeraża. Teraz naprawdę nikt nie zmusza do bycia kobietą sukcesu, matką, przyjaciółka, żoną czy kochanką na pełnych obrotach. Lepiej jest spełniać sie w jednej z ról, ale mieć z tego pełną satysfakcje i nie robić tego właśnie z przymusu. Są kobiety, które chcą mieć szczęśliwą rodzinę, poznać faceta,przy którym spędzą najlepsze chwile swojego życia, razem stworzą satysfakcjonujący związek. Tylko czy przy obecnych facetach jest sens w ogóle się nad tym zastanawiać? Jak już w początkowej fazie znajomości duża część pokazuje się na swoją niekorzyść? W większości wypowiadają się dziewczyny, a jakie jest zdanie panów na ten temat? Ja coraz częściej obserwuje że młodzi mężczyźni, kierują się tylko własnym interesem w znajomościach z kobietami. Żadne wyższe wartości się nie liczą. A dla mnie tacy osobnicy są niewiele warci, bo skoro tak traktują kobiety, ponoć tak dla nich cenne, to co mozna o nich mysleć na innych polach dzialania?

Gość gościek
kinomaniak O matko i córko! Odezwała się Seksmisja! x x Patrząc na to jak postępują w duzej mierze faceci, ten plan byłby całkiem na czasie. I coraz częściej mam wrażenie, że bez facetów, wcale nie byłoby tak źle.

Gość gość
Przy dzisiejszym zpedaleniu,coś w tym jest.

Gość samiec007
@gościek - wydaje mi sie, ze to kwestia wychowania. Teraz wszysyc gonia za kasa i nie maja czasu wychowac porzadnie swoich pociech. NIe mozn jednak uogolniac. "co masz na myslis twierdzac ,z e mlodzi mezczyzni kieruja sie wlasnym interesem"? POczytaj to damskie w duzej mierze forum i popartz co o mezczyznach sadza kobiety. Byly tu posty o wymaganiach mlodych kobiet :) I nawet jak facet jest idealny , i nie wychodzi im w lozku tzn ze to nie jest milosc :D - nieche mis ie nawet cytowac tych wypowiedzi.:) Teraz spoleczensto jest INSTANT nikt nieche nad niczym pracowac i to sie takze tyczy zwiazkow. Bo latwiej jest zminic niz z kims porozmawiac. Moje pokoleni bylo inne, na szczescie:) "A dla mnie tacy osobnicy są niewiele warci, bo skoro tak traktują kobiety, ponoć tak dla nich cenne, to co mozna o nich mysleć na innych polach dzialania?" - tzn jak traktuja, bo nie rozumiem ?? Nie oczekuj szacunku od trla dyskotekowego, i wiernosci od dyskotekowej lafiryndy.

Gość gość
taaak, a Panie wcale nie kierują się swymi egoistycznymi potrzebami, wcaaaaale...ile ja już takich słów padło, to do znudzenia

Gość gość
Młode czy stare, nieważne, wszystkie zachowują się podobnie w określonych przypadkach w stosunku do mężczyzn. Zawsze w świetle swoich wygórowanych, prymitywnych interesów - zasoby, władza, artakcyjność. A wymagają od mężczyzn bycia anielskimi istotami.

Gość gość
Większość przykrych zachowań wychodzi od faceta a nie odwrotnie. Bo kobiety maja w sobie więcej empatii i rzadziej postępują w chamski, raniący drugą osobę sposób. Jak kobieta nie jest zainteresowana facetem, to prędzej powie mu to wprost i zakończy kulturalnie znajomość, aniżeli facet. Mężczyznom zaś często zdarza się udawać (?) głupków, znikać, milczeć, kłamać, kombinować, żeby zostawić sobie furtkę. Tak na w razie co. Takie podejście mnie wnerwia, bo wystawia im przykre świadectwo i działa odstraszająco. Wśród dziewczyn tego nie widuje, a w grupie facetów nagminnie.

Gość samiec007
nieprawda - zalezalo Ci po prostu na facecie, ktoremu sie nie podobalas, i niechcial Cie urazic. A odnosnie kobiet, to znasz tkaie powiedzenine, ze sa jak malpki? nie puszcza sie jedenej galezi dopoki nie zlapia porzadnie drugiej ??:) Krolowe gier i manipulacji, spotkalem sie z sytuacjami kiedy to kobieta randkowana z 3 facetami naraz przez kilka miesiecy i kazdy z nich myslal ze jest tym jedynym - bez komentarza kobieta jest stworek ktory nigdy nie jest w stanie powiedziec nic w prost i do sedna. Taka jest wasza natura. Facet jak mowi, NIe tzn NIE, a nie tak lub byc moze. To wy dorabiacie i nadinterpretujecie sytuacje.

Gość gość
Mylisz się, bo właśnie sposób w jaki traktuje się drugą osobę jest istotny niezależnie od tego czy się jest w kimś zakochanym czy nie. Normalną rzeczą jest to, że jak komuś zależy to chce jak najlepiej i przysłowiową gwiazdkę z nieba by przyniósł. To nie jest żadna sztuka,to normalność, gdy się kogoś kocha. Ale to nie znaczy, że pozostałym ludziom można napluć w twarz, bo z twojej perspektywy nic nie znaczą w twoim życiu. Właśnie o takie podejście facetów wobec kobiet mi chodzi. A rozważania mnie w sumie nie dotyczą osobiście, po prostu ciężko mi zrozumieć, że faceci tak potrafią i nie raz uważają się za porządnych ludzi. Nikt nie mówi,żeby być altruistą, rozczulać się nad wszystkim, z byle powodu, ale szacunek do kobiet, jeżeli kiedykolwiek chcą się związać na stałe, powininen być podstawą. Jeżeli tego nie ma, to i sie dzieli dziewczyny na d**y do przelecenia, przecietniary na tymczas i laski 10/10, do których się ślini, to czas wrócić do przedszkola i uczyć się życia na nowo.