Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kościnaości

z kości na ości ;)

Polecane posty

Gość kościnaości

jak widzę jest bardzo dużo wątków o odchudzaniu się z dużej nadwagi. niestety się w nich nie odnajduję. sama ważę 61,5 kg przy 180 cm wzrostu (i jestem świadoma, że to dolna granica wagi prawidłowej) przez dłuższy czas utrzymywałam wagę między 53 a 55 kg. czułam się dużo lepiej (zarówno fizycznie jak i psychicznie) i chcę przywrócić ten stan. plan: ograniczenie kcal do 1200. bez tabletek i innych wspomagaczy. ćwiczenia: umiarkowanie, przynajmniej na początku ograniczam się do brzuszków i innych ćwiczeń na brzuch i marszu. chętnie porozmawiałabym z dziewczynami które są szczupłe ale chcę być szczuplejsze i starają się to osiągnąć w względnie zdrowy sposób. jadłospis z dzisiaj: owsianka z mlekiem 0,5% fasolka z pomidorami na kolację planuję chudy twarożek z papryką.

Gość gość
Przy takiej wadze myślę ze przede wszystkim nie powinnaś katować się jakimiś drakońskimi dietami Ja mam więcej do zrzucenia Mam 164 cm i przed dwoma tygodniami 70 kg Dziś już 65 Czyli 5 kg w dwa tygodnie, całkiem fajnie Chcę dojść do 57, przy tej wadze czułam się idealnie Ale do rzeczy Mi wystarczyło nie jedzenie po 18 i całkowite odstawienie słodyczy Nie ma sensu nie wiadomo jak się męczyć, jak można to samo osiągnąć w miarę normalny sposób I przynajmniej metabolizmu byś nie rozwaliła Do tego trochę ćwiczeń i efekty będą- kiedyś uwiebiałam biegać, teraz do tego wracam

Gość gość
Ja właśnie sprawdziłam, że nie mam już idealnej wagi :(... Bo powinnam ważyć 64, a dziś waga wykazała 67... Jeszcze w życiu tyle nie ważyłam :o !!! I wiem czemu, cholerka... Podjadam, a już zwłaszcza jak mnie przypili w nocy. Muszę coś z tym zrobić, taj czytałam, że można zadbać o zdrowie odżywianie w nie taki trudny sposób... http://www.activia.pl/cel/nie-podjadam No to mam cel. A wpisałam się w tym temacie, bo wiele osób twierdzi, że ja chuda jestem. A to śmiech na sali, ja się po prostu kamufluję ciuchami!

Gość kościnaości
u mnie nie jedzenie po 18 odpada, bo kładę się koło 2//3. od dawna nie jem słodyczy, nie słodzę, nie piję gazowanych napojów, nie jem białego chleba. więc podstawowe metody na mnie niestety nie działają metabolizm mam w porządku. ale wiem co to znaczy sobie metabolizm zepsuć. 2 lata temu zeszłam głodówkami poniżej 50 kg. i później tyłam na jogurtach i jabłkach :(

Gość kościnaości
do gościa z 02.03.14 u mnie co zabawne jest odwrotnie. jestem względnie szczupła a ludzie biorą mnie za sporo większą. mam okrągłą twarz i strasznie szerokie biodra (teraz koło 100 cm przy 64 w talii)

Gość gość
Jeden komentarz: jesteś kr3tynką? bo tylko kr2tyn nie ma zielonego pojęcia o zdrowej diecie (min. 1500 kcal!) i ćwiczeniach (brzuszki NIE ODCHUDZAJĄ a niszczą kręgosłup!!!!).

Gość gość
Hej hej dolaczam sie! Szczupla to ja moze nie jestem, choc inni tak twierdza. 155 cm i 55 kg. Do mojej idealnej wagi musze zrzucic te 5 kg. Tez odstawilam slodycze, staram sie jesc mniej i pije tylko wode, cwicze w domu i codziennie biegam. Ale w sumie od 2 tygodni waga stoi w miejscu:(

Gość kościnaości
do gościa z 03.03.14 mogę być dla kogoś kretynką, nie przeszkadza mi. wiem, że brzuszki same w sobie nie odchudzają. ale wyrabiają mięśnie brzucha i o to mi chodzi. nie lubię intensywnego sportu i nie będę ćwiczyć godzinę dziennie po to żeby chudnąć przy tych co najmniej 1500 kcal. do gościa z 03.03.14 to dość dziwne moim zdaniem, bo na początku waga zazwyczaj ładnie leci a dopiero później jest zastój. ale może być to zatrzymana woda, spróbuj może maksymalnie zmniejszyć użycie soli//warzywka. powodzenia :)