Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oceny na świadectwie maturalnym,taki wstyd

Polecane posty

Gość gość

będę miala ok 4 dwójki,to wynik mego lenistwa,ale tez 2 z tych ocen (geografia i technologia informacyjna) mialam tylko w TI i gegrę do II klasy,i one przechodza nie moge ich zmienić,wtedy o tym nie myslalam.......a teraz nawet nie będę mogła nikomu się pochwalić wynikami z matury(próbne bd mi poszly) bo na słowo to mi nikt nie uwierzy :(

Gość gość
Nie przejmuj się.. ja na maturze miałam jedną czwórkę i 3 tróje a reszta.. dwóje. I poprawne zachowanie, nawet ostatnio nadziałam się na świadectwo i byłam w szoku...

Gość gość
ja miałam 2 z matematyki , chemii i fizyki na koniec 3 klasy ale z tych przedmiotów zawsze cienko mi szło.

Gość gość
A komu ty chcesz się chwalić. Ucz się do matury i nie uruj. Liczy się to co w głowie, a nie oceny. Kogo obchodzą twoje oceny? Zdaj dobrze prawdziwą maturę, idź na dobre studia i znajdź potem dobrą pracę, dopiero będziesz miała powody do chwalenia.

Gość gość
Ale ja z infy bylam dobra zawsze mialam 5...ale akurat trafilam na strsznego goscia co szybko(baaardzi szybko)lekcje prowadzil,kod za kodem,projektowanie stron na ocenę.,...chociaz mysle ze na 3 bym wyciagnela ale czesto mnie na zajeciach nie bylo....ech tak bardzo chcialabym cafnąć czas,nie będę mogla pokazac babci swiadectwa amieszka ze mną i bedzie chciala zobaczyc na pewno,a ja w dodatku na religię nie chodzę,i będzie pisalo ze " nie uczęszała"

Gość gość
wyluzuj dziewczyno!Ja mam takie oceny- duzo 5tek, ze dwie 4. jedną 3(majca), ze trzy szóstki (z takich najprostszych przedmiotów). I dostałam nawet nagrodę i pasek na koniec szkoły. maturę zdałam dobrze i dzis jestem absolwentką trzech uczelni;p znam osoby, które nawet nie mają jednej 4 na świadectwie, same 2 i 3;/

Gość gość
02.03.14 gość masz rację ale chcialabym pokazać rodzicom,babci .......... :( kiedyś mój maż zobaczy czy dzieci :/

Gość gośćlllll
ja mam dwójki od góry do dołu i kilka trójek ;p i się nie przejmuję ;p

Gość gośćlllll
gościu z 16:17:05 masz z tym jakiś problem, że ktoś ma same 2 i 3? nie każdemu zależy na ocenach.

Gość gość
ale mieć w z technologii informacyjnej,przeciez to obciach....

Gość gośćlllll
obciach to jest mieć dobre oceny i nie zdać matury

Gość gość
a swiadectwa sa dla nas czy je na uczelni zostawiamy?