Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Milosc po miesiacu

Polecane posty

Gość gość

facet wyznal mi milosc po miesiącu znajomości. Pytalam mu się czy to jest zauroczenie. On stanowczo twierdzi ze mnie kocha i akcptuje taka jaka jestem. Mowil mi ze do wyznania milosci musi być pewny ze czuje wlasnie to. Nie wiem co myslec....można kochac po takim czasie? Mamy bardzo szybkie tempo. Od początku wiedział ze to jest to, tak mi powiedział. Widac po nim, po jego oczach, sposobie mowienia, ze nie jestem mu obojetna. Wiecie o co mi chodzi....czy to milosc?

Gość gość
Milosc od pierwszego wejrzenia?

Gość gość
dziwne trochę.... ja bym się nie angazowala:p

Gość gość
jak go kochasz to wychodź za niego

Gość Taki_jeden_964
Bardzo szybko miłość jest, będzie szybki ślub i rozwód. Wszystko bardzo szybko. :)

Gość gość
To nie wiem ile wy czasu potrzebujecie zeby wiedzic ze sie kogos kocha Jestem z moim mezem juz 11 lat i od poczatku wiedzielismy ze to wlasnie to

Gość gość
Ale my nie rozmawiamy o oświadczynach itp. Po prostu wyznanie milosci bardzo szybko wyszlo. Nie wiem co myslec. Może chce zaliczyć? A może naprawdę mnie kocha? Bo charakter ma cudowny....przynajmniej na razie.

Gość gość
Mój wyznał mi już po pierwszym wspólnym chlaniu w klubie, bo tam się poznaliśmy, za trzy tygodnie wyznał że kocha mnie coraz bardziej, a za dwa miesiące, że oszalał na moim punkcie i nigdy czegoś takiego nie czuł :) oczy też wtedy miał wrażliwe, ale ja jestem rozsądna i widziałam, że najbardziej to mu się chcę ze mną roochać.

Gość gość
wiesz co?;) ja z moim obecnym chłopakiem poznaliśmy sie jak mieliśmy po 16 lat i po dwóch tygodniach ZNAJOMOŚCI powiedział mi że chyba sie we mnie zakochał i że chciałby ze mną być ;) teraz jesteśmy ze sobą już prawie 5 rok i nie żałuje tego że pomimo tak krótkiej znajomości zaryzykowałam ;) jest najbardziej wyjątkową osobą jaką poznałam i ciągnie nas do siebie i to bardzo ale u nas tak było od pierwszej rozmowy ;)

Gość Taki_jeden_964
Oczywiście życzę wam wszystkiego najlepszego. I naprawdę okaże się taki wspaniały w przyszłości. Wiem, że pragniecie uczucia.

Gość gość
Czuje się zmieszana. Na ostatnim spotkaniu wymusil " kocham cie" z mojej strony. Powtarzal to tak długo az ja mu to powiedziałam. O nie nie dam mu dooopy :P Ja nie z tych, przynajmniej na razie.

Gość gość
Ogolnie to z "rozpoznania" terenu wiem ze to taki "family men"....nie w glowie mu imprezki, chlanie zaliczanie. Przeszlo mu to dawno.

Gość gość
Czuje w kościach, ze będzie chciał się oswiadczyc. Tak samo czułam z tym wyznaniem milosci. To tempo mnie przytłacza....

Gość gość
Ja życzę Ci pomyślności w wyborze.. Ale wątpię w uczucie miłości z jego strony, na 100% jest zauroczony, ale zauroczenie to nie miłość.

Gość gość
Ja tez watpie w jego milosc. Po tak krótkim czasie? To po co zapewnia ze nigdy by tego nie powiedział gdyby tego w 100% nie czuł?

Gość gość
Wiesz co trudne to wszystko,, kiedyś ktoś mi powiedział, że jak spotkam tą osobę, to będę wiedzieć,.. rozpoznam, że to jest właśnie to WM.. Ale to był pic na wodę, fotomontaż. Facet jak mówi, że kocha, po miesiącu znajomości, to kochanie jego sprowadza się do pragnienia, pożadania. nic więcej..

Gość gość
Nawet jeśli mowi ze na seks poczekamy? Sam mi to powiedział bez zaczynania tematu z mojej strony....

Gość gość
Nie rozśmieszaj mnie.. sex nie jest kartą przetargową, kochasz się z kimś bo chcesz, bo jesteś gotowa, a nie dlatego by kogoś utrzymać przy sobie na siłę.

Gość gość
Nie zamierzam mu dawać, żeby go przy sobie zatrzymać. Nie chce na razie i nie będę z nim spac. Nie zrozumie- trudno. Jak odejdzie to znaczy, że nie kochal, że nie był wart. Jak na razie nie mowil, ze chciałby. Chodzi mi o jego deklaracje...czy jest szczera.

Gość gość
na kanale ID jest taki cykl programów pt. "I nie opuszczę cię aż do śmierci", gdzie mężczyźni szybko wyznają miłość, są najcudowniejsi, później jest ślub, sielanka, ubezpieczają małżonkę na grube sumy a później... domyśl się ;)

Gość gość
No bardzo prawdopodobne szczególnie w Polsce :P

Gość gość
haha, lubię czarny humor, dlatego mi się tak skojarzyło :D