Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona doktorantka po chemi a on bibliotekarz a na jednym pokoju

Polecane posty

Gość gość

u tesciowej, w koncu wykupuja na raty to mieszkanie na siebie po 300 na miesiac plus prad na lewo a i tak wiaza koniec z koncem. ja pracuje w sklepie odziezowym weWroclawiu i drze o przyszlosc czy kiedys dam rade założyć xrodzine z licencjatem nie majac nic na starcie

Gość gość
maja dwojke dzieci 2 lata i 5. oczywiscie 8 godzinna opieka nad dziecmi przez tesciow. ja nie mam nikogo wiec musze zapomniec o rodzinie i mezu, z czego skoro doktoranci nie dawaja rady we wroclawiu.

Gość gość
skoro doktoranci nie dawają to ty też raczej nie dasz.

Gość gość
często te doktory to największe d**y nie wspominając o bibliotekarzach, białe rękawiczki a życiowo kompletnie niezaradni bo zawsze rodzice wszystko pod nos podtykali, a sprzedawczyni w sklepie często po zawodówce otwiera włąsną działąlność i świetnie sobie radzi mam kuzyna cukiernika, zawodówka, etat a teraz niezły własny interes, spore mieszkanko i buduje dom ma 2 dzieci i świetnie sobie radzi nie ma doktoratu

Gość gość
często te doktory to największe d**y nie wspominając o bibliotekarzach, białe rękawiczki a życiowo kompletnie niezaradni bo zawsze rodzice wszystko pod nos podtykali, a sprzedawczyni w sklepie często po zawodówce otwiera włąsną działąlność i świetnie sobie radzi mam kuzyna cukiernika, zawodówka, etat a teraz niezły własny interes, spore mieszkanko i buduje dom ma 2 dzieci i świetnie sobie radzi nie ma doktoratu

Gość gość
Ja konczylam chemię we wro ciekawe o kim mówisz :D pewnie ja znam :D

Gość gość
Z tym pradem dlugo nie pociagna:P sa specjalne ekipy,ktore robia dochodzenia gdzie prad ucieka:P wiedza ile wchodzi i mnie wiecej gdzie sie gubi. Woem bo moj maz pracuje w pge i maja tam taki wydzial. Sam mial plakietke,ze mogl wejsc do kazdego o kazdej porze dnia i nocy i sprawdzic licznik. Potem przeszedl do biura i mu zabrali ten przywilej:P

Gość gość
macie racje. nici z rodziny dla mnie, nie bedzie mnie stac. Oni w zasadzie nie mieszkaja we Wroclawiu tylko pod.Mam nadziej ze im sie w koncu uda u beda mieli swoje wlasne mieszkanie.

Gość gość
a ona studia konczyla w Poznaniu.