Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Go艣膰 Limonka17
Wiem to te偶! A si艂ownia to mu wog贸le jest nie potrzebna i to ca艂e gonienie tam, wszystko mi m贸wi 偶e da rad臋 ciekawe jak d艂ugo tak poci膮gnie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Wog贸le to mu napisa艂am es 偶e w domu zostaje a ten mi wymy艣la 偶e si臋 o koleg臋 obrazi艂am! G艂upi chyba jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i kiedy by znalazl czas na to swoje wymarzone dziecko ? :D sam sie oszukuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co znowu chcial zebys leciala do niego ? chyba mozesz sobie spedzic wieczor sama? to juz taki problem ?

Udost臋pnij ten post

m贸wi 偶e dla dziecka jest w stanie zrezygnowa膰 z kilku rzeczy, ma problem bo weekend i jest mo偶liwo艣膰 razem po mieszka膰.

Udost臋pnij ten post

sukienka nie bardzo mi si臋 podoba, dziwna troch臋 jest nie wida膰 w niej talii, troch臋 jakbym sp贸dnice na ci膮gn臋艂a prawie pod piersi,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ty nie nosisz spodnic z wyzszym stanem ? do cropp topow itd? wiekszosc spodnic teraz sie zaklada na bluzke a nie pod . Wg mnie jak sie ma rozmiar 34 to talii az tak nie trzeba zawsze podkreslac bo widac ze jest sie zgrabnym, a facet i tak pewnie wczoraj przyjechal a ty pobieglas w podskokach :)

Udost臋pnij ten post

Nie, mam jedn膮 taka z buzka i le偶y u mnie w szafie- 藕le si臋 czuje w takich sukienkach i moim zdaniem g艂upio to wygl膮da taka sukienka. nie pojecha艂am do niego! z kole偶anka rozmawia艂am na skaypie u siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mi chodzilo o spodnice z wyzszym stanem a nie polaczoana razem z bluzka, ktore sie nie nosi wyciagniete az tak wysoko. Na szczuplym to wszystko dobrze lezy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak spedzacie andrzejki ?

Udost臋pnij ten post

Zaraz id臋 do ch艂opaka domu bo kolega znowu mi es napisa艂 偶e ma艂y p艂acze i nie mo偶e go na karmi膰, przy okazji mam dla maluszka fajna poduszk臋 przytlanke owieczke jarsiek ma艂y b臋dzie si臋 tulil do niej

Udost臋pnij ten post

Zaraz id臋 do ch艂opaka domu bo kolega znowu mi es napisa艂 偶e ma艂y p艂acze i nie mo偶e go na karmi膰, przy okazji mam dla maluszka fajna poduszk臋 przytlanke owieczke jarsiek ma艂y b臋dzie si臋 tulil do niej

Udost臋pnij ten post

Ale sp贸dnica i bluzka s膮 osobno, nie wiem z ch艂opakiem si臋 nie widzia艂am od wczoraj to pewnie w domu, wczoraj si艂ownia p贸藕niej nie posz艂am do niego a dzi艣 tam es piszemy ale nic on nie wspomina o andrzejkac h

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to z***biscie ze ma na wszytsko czas tylko nie na impreze andzejkowa moj sie bardziej wysilil i ide do lokalu na wystawna impreze z super jedzeniem. A kolega twojego faceta nie ma prawa do Cb wypisywac, cie wykorzystywac a tym bardziej jeszcze bardziej zblizac do dziecka bo to ty nie jestes matka. A skoro sobie sam tyle czasu swietnie radzil bez was to teraz tez powinien a dziecko nie powinno ciagle przchodzic z rak do rak bo sama widzisz co sie dzieje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja mia艂am super Andrzejki, adrian sam zorganizowa艂 je i zaskoczy艂 pozytywnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda tylko 偶e moi rodzice ci膮gle mnie kontrolowali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka17
A malutki i tak wygrywa i z nim si臋 bawie bo jak nie to wpada w p艂acz, wiem 偶e 藕le robi臋 ale 偶al mi ma艂ego adrian te偶 si臋 obra偶a 偶e z dzieckiem si臋 zajmuje jak on jest ju偶 jest w domu a on teraz z tego szkolenia wraca po godzinie 16 i mamy mniej czasu dla siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
robisz bardzo zle. Potem bedziecie miec z tym jeszcze wieksze problemy bo dziecko wszytsko bedzie wymuszac placzem. Nie moze Ci go byc zal. Musisz go zostawic jego tacie i juz, nie nasluchiwac czy beczy czy nie tylko zajac sie soba i facetem. To nie jest twoje dziecko a ty podobno nie chcesz miec na razie wlasnego to nie przyuczaj cudzego do siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 limonka17
ale ma艂y nie chce je艣膰 i p艂acze jak to robi jego tata a on te偶 ju偶 nerwowo nie wytrzymuje tego jak ma艂y p艂acze i si臋 wrzeszczy. to dziecko chyba tak moja mama m贸wi 偶e wyczu艂o u mnie co艣 偶e go tule m贸wi i po艣wi臋cam mu ca艂膮 uwag臋 i tak dz mnie si臋 granie

Udost臋pnij ten post

A ch艂opak sam adrian dziecko mie膰 to teraz si臋 obraza a co my艣la艂 偶e z naszym by艂o by 艂atwiej!

Udost臋pnij ten post

Dosta艂am opieprz od adriana bo dowiedzial si臋 偶e ide臋 z kolega i ma艂ym do lekarza jutro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i moze dobrze ze Cie opieprzyl bo ma racje. juz chyba calkiem Ci sie w glowie pomieszalo zeby jeszcze do lekarza latac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wasze to byloby wasze a to nie jest twoje ani jego

Udost臋pnij ten post

nie prawda ! ma艂y ma jutro szczepienie mie膰 a ostatnio jego tata mia艂 z nim problem to po co stresowac dziecko jak mog臋 i艣膰 z nim mo偶e nie b臋dzie a偶 tak krzycze膰 przera藕liwie a ch艂opak robi straszne halo z tego! przecie偶 chyba lepiej 偶eby dziecko nie denerwowa艂o si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko pomaganie czasem szkodzi, a to dziecko za chwile powie do Cb mamo i co wtedy? Co bedzie jak ten kolega kogos pozna a dziecko bedzie chcialo tylko do Cb? Co jesli wyjedziesz na studia? Co jesli kiedys nie bedziesz mogla mu pomoc? Zabeczy sie na smierc? ty robisz wielkie halo a to dziecko sie przywiazuje z dnia na dzien i ten kolega sam niech sie nim zajmuje bo potem bedzie jeszcze gorzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka17
a nie powie mamo! b臋d臋 ma艂emu m贸wi膰 tatu艣 ciotk膮 wujek, i nie b臋dzie problemu wi臋kszego. jak kolega r贸wn膮 czy wyjad臋 to przecie偶 stopniowo si臋 od sum臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limonka17
A i tak posz艂am z ma艂ym na szczepienie ale nie oby艂o si臋 od tekst贸w starych plotkar! a ma艂y by艂 dzielny

Udost臋pnij ten post