Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję miłości

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą... czuję, że mam w sobie ogromny potencjał a jednocześnie nie potrafię ruszyć do przodu. Potrzebuję miłości, prawdziwego uczucia, które tchnie we mnie życie...

Gość gość
To se kup!

Gość gość
ile lat/

Gość gość
A ile ta miłość ma mieć centymetrów? :-o

Gość gość
A ja potrzebuje pieniędzy. Ktoś inny zdrowia. Nikt z nas nie dostanie tego co potrzebuje. Gówniany świat.

Gość gość
Nie narzekaj na świat. Pamiętaj, kto go stworzył...

Gość gość
Mam 41 lat...wiem , że nie jestem już młoda ale mam powodzenie u młodszych, tyle, że oni chcą układów a ja pragnę wzajemnej , prawdziwej miłości..

Gość gość
Ile centymetrów...dobre :-) rozumiem, że pytasz o wzrost a nie inne wymiary ;-) jestem niska kobietka , mam 160 tylko ale lubię wysokie obcasy.

Gość gość
o podobny przedział wiekowy,ale błędne podejście czekasz na miłość że da Ci power i tchnie energię w Cię a to skończy się katastrofą,trzeba iśc do przodu realizowac siebie,mieć energię a nie czekać że mężczyna zmieni Twoje życie

Gość gość
czym jest dla ciebie miłość?

Gość gość
Tak, wiem. Od siedmiu lat realizuję siebie, mam swoje pasje, marzenia. Nie czekam aż coś mi spadnie z nieba. Wiele w życiu przeszłam i umiem docenić to co mam. Może i masz rację, że nie powinnam liczyć na to iż jakiś mężczyzna odmieni moje życie. Ono nie jest złe. Ale ostatnio czuje się jakaś wypalona...i pomyślałam, że gdyby tak poczuć wiosnę w sercu...

Gość gość
Miłość to coś więcej niż uczucie, bo to może być nietrwałe i zmienne, a ona daje nam obietnicę. Na pewno jest ogromną siłą, która jednoczy dwoje ludzi. Ale aby to naprawdę się stało, musi wystąpić między nimi troska, odpowiedzialność, poznanie i szanowanie. Prawdziwa miłość jest bezwarunkowa. To oznacza, że kocha się kogoś "mimo wszystko", a nie "za coś". Kochamy, chociaż znamy słabe strony drugiej osoby. Miłość to stawianie wspólnych kroków po ścieżce zwykłej codzienności, odnajdywanie siebie w trudnych chwilach ,i przede wszystkim bardziej pragniemy dobra tej osoby która kochamy niż swojego

Gość gość
kazdy a nas wiele przeszedł w życiu a teraz jest taki czas,ze sie czuje wypalnie,bo jest taki okres przed wiosną pewnie ze się tęskni do takiego uczucia,motyli w brzuchu,człowiek inaczej wygląda,działa ,caly promienieje ale nie da się nikogo zaprogramowac na "miłość" musisz komuś dać szansę,samo nie przyjdzie ja też sobie wspominam ostatnio jak wyglądało to u mnie kilka lat temu,piękna sprawa :D Miłego wieczoru🖐️

Gość gość
Czym jest dla mnie miłość... miłość miedzy kobietą i mężczyzną, to dla mnie wzajemna troska, wierność, zrozumienie, szacunek. Nie piszę o przelotnym romansie ale prawdziwym, trwałym uczuciu. O związku w którym ludzie czują się bezpiecznie, chcą i umieja ze sobą być nie tylko w dobrych chwilach ale i w tych gorszych.

Gość gość
skad jesteś autorko z karpacza?

Gość niepelnosprawny88
Chyba wiekszosc samotnych potrzebuje ;///

Gość gość
nie z karpacza ,pochodze a Mazowsza , jestem bardzo mądrą kobietą ,troche może sfiksowana przeżyciami i brakiem miłosci,Szukam faceta z potencjałem szczególnie z tym matreialnym czy to złe ?

Gość gość
Jestem z woj. śląskiego .Okolice Bielska Białej. Więc jak to w końcu jest z ta miłością...? Kiedy szukałam mówiono- nie szukaj , miłość przyjdzie sama. A teraz mówią- nie przyjdzie sama... Daję szansę... nadal z nadzieją daję szansę.

Gość gość
Jak zwykle głupie podszywy... znów komus przeszkadza, że ktoś potrafił nawiązać normalną rozmowę...

Gość gość
odpowiedzi autorki to posty 20:27:37 20:31:41 20:41:13 20:51:11 21:00:36 Miłego wieczoru...

Gość gość
Dlaczego wmawia się ludziom, że powinni myśleć tylko o sobie ? że miłość jest za trudna, że lepiej być samemu, bez zobowiązań wobec drugiego człowieka... Można polubić swoją samotność z pewnej perspektywy...może brak partnera , to mniej stresu . Nie czekamy , nie denerwujemy się kiedy się spóźnia. Nie ma głupich sprzeczek o byle co. Nie marudzi nam kiedy akurat mamy ochotę zająć się własnym hobby. Można by wiele wymieniać. Jednak z drugiej strony jak wiele nas omija będąc samemu... Ludzie dają dobre rady typu- przecież możesz wyjść ze znajomymi... To się nie sprawdza. Chce pójść do teatru z moim mężczyzną a potem na kolację i celebrować sobie te miłe chwile a nie z koleżanką i jej mężem. Chce pójść potańczyć z moim partnerem a nie z mężem koleżanki, którą trafia szlag , że akurat ten kawałek zatańczył ze mną. Która kobieta nie jest zazdrosna o swojego partnera i zabierze ze sobą na imprezę atrakcyjną samotną koleżankę? Bo ja takiej nie znam. I żadna mi przyjemność pchać się na trzeciego. Więc te rady są do niczego.

Gość gość
Ja nie mam problemu by pokochać, trudno jest znaleźć kogoś odpowiedniego kto pozwoli się kochać.

Gość gość
ma ktoś ochotę na rozmowę? widzę że tylko tematy o zdradach maja wzięcie, smutne...