Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada dziewczynie kupić prezerwatywy ?

Polecane posty

Gość gość

Czy wypada dziewczynie kupić prezerwatywy ? Nigdy nie kupowałam gumek a chłopak mnie o to poprosił bo nie ma czasu, chociaż wcześniej to on zawsze kupował a teraz padło na mnie No i musze się jakoś przemóc ale nie wiem jak, wstydzę się . No i jeśli możecie to doradzcie oprócz tego jak się przemóc i kupić to jakie najlepsze będą

Gość Mily gosc
Idziesz i kupujesz i Masz wyrabane to tak jak ja mialbym tampony kupywac to co takiego :) Luzuj troche ;)

Gość gość
kup na allegro. Nieoznakowana paczka przyjdzie. My tak zawsze robimy

Gość gość
allegro odpada bo za nim przyjdzie to trochę potrwa a gumki sa nam potrzebne na jutro i się trochę spinam jak je kupic

Gość gość
Jasne ze wypada, jazawsze biore te zwykle durexy lub te ze zwiekszoną ochroną, czasem te owocowe dla urozmaicenia

Wstydzisz się je kupić, ale gołej d**y wystawić przed facetem to już nie?

Gość gość
Z allegro lepiej nie ryzykować, bo 90% to podróbki Durexa kupowane w hurcie na Aliiexpress po 8-10 centów. Idź do marketu z samoobsługowymi kasami, np. Tesco.

Gość gość
Jakby Ci sie roochac chciało to byś się nie zastanawiała. Kiedys przyjechał do mnie chłopak, chata wolna, ale gumek brak. Ja lepiej się orientowałam gdzie w niedziele dostanę gumki na moje wiosce, wiec wio na moto i już z powrotem w domu. Nawet nie miałam czasu żeby się zastanawiać czy zawstydzić.

Gość gość
Powiem ci, że nie tylko nie wypada, ale nawet nie powinna stać obok kiedy jej chłopak je kupuje. Kiedyś mój kupował a ja stałam obok i sprzedawczyni dziwnie się na mnie gapiła :P

Gość gość
idz do apteki i kup , a co to , wstyd ? chyba normalne ze jak się uprawia se ks , to się zabezpiecza a to że ktoś się jakos krzywo popatrzy , bo ma problem ze sobą i z tym co zobaczy/usłyszy to już tylko i wyłącznie jego problem nie przejmujcie się tak wszytskim

Gość gość
Jednak jakiś dyskomfort i wstyd jest przy kupowaniu :(