Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PulchnaGrubiutka

Dietka kto zaczyna ze mną ???

Polecane posty

Gość PulchnaGrubiutka

Hej dziewczyny postanowiłam zacząć dietę 1000 kcal dziennie raz robilam diete 1200 i schudlam okolo 5 kg w 2 tyg ... teraz mam zamiar stosowac ja przez miesiąc dużo waże 96 kg na 175cm bede prowadzila diete i cwiczyla będe jadla wszystko oprócz slodkosci oczywiście :) Więc kto chetny zacząc ze mna juz od teraz ???? bedziemy opisywac co jadłysmy i ile cwiczyyśmy a co jakieś 4 dni wage ciała ??????????

Witam. Ja chetnie bede tu zagladac, w moim przypadku nie mozna mowic o odchudzaniu - jestem w 9 tgodniu ciazy. Ale raczej o zdrowym odzywianiu, bo chce jesc zdrowiej, czesciej a w mniejszych porcjach.

Gość PulchnaGrubiutka
No to super :) Ja się odchudzam bo chce zajść w ciąze i mnieć zdrowe dziecko ale tez bochcę dobże wygladać

Najwazniejsze, ze sie zdecydowalas i ze wzielas sie za siebie - a podobno najtrudniej zaczac:) my sie staralismy troche ponad dwa lata.

Gość migotka2014
Hej. Dzis stwierdzilam ze warto zrzucic kilka kg... a widze ze dopiero zaczynasz wiec z checia sie przylacze;) mam zamiar zaczac cwiczyc. Konkretnej dietki nie mam, poprostu mniej i zdrowiej jesc. Mala gratulacje! Ja juz rok sie staram i narazie cisza:( moze jak zajme glowe czyms innym w koncu sie ud;) jutro bede sie mierzyc, wazyc i dam znac;) powodzonka!

Gość pulchnagrubiutka
Bardzo się cieszę będzie razniej we trzy :)

Gość nigdysieniepoddawaj
Dziękuje za zaproszenie :) moim marzeniem jest schudnąć 20kg ale narazie nie stawiam sobie tak wysokiej poprzeczki, zależy mi na zdrowym chudnięciu a myślę, że 1kg na tydzień to w sam raz :) moim celem jest 8-10kg do majówki staram się chodzic od 3tyg na siłownię 3 razy w tygodniu, nie jeść po 18-19 i nie objadać się slodyczaami i niezdrowym żarełkiem :D

Witam nowe kolezanki:) U mnie na wadze 51.4, nie bede sie jakos restrykcyjnie odchudzac, grunt to zebym nie jadła po 19tej bo mamy rodzinna tendencje, ze szybko tyjemy i szybko gubimy kilogramy. Migotka spokojnie, na pewno uda Ci sie zajsc, a zrzucenie kg i zmiana nawykow zywieniowych tez duzo daje (chociaz wiadomo to nie regula). Nigdysieniepoddawaj dobry plan, powoli, delikatnie, a podobno najwieksza zguba jest wieczorne podjadanie:/ Ja tam jakis zachcianek nie mam, w zasadzie to na zadne jedzenie nie mam ochoty (mdlosci juz przeszly na szczescie). Jedyna zmiana to awersja do chleba a przerzucilam sie na bulki (a przed ciaza bulek tknac nie chcialam). Za chwile sie zmierze w strategicznych miejscach (biodra i uda) to talia juz nie bedzie zbyt wiarygodna ale moze tez zmierze? :D

Talia 69, biodra 90, udo w najszerszym miejscu 49. Czas na sniadanko : bulka, ser, wedlina i duuuzo szczypiorku.

Gość dorozuraw
Witam dziewczyny. Też chcę się do Was przyłączyć. Marzy mi się - 15 kg - po rzuceniu palenia.... już 10,5 miesiąca wolna od nałogu ale skutki uboczne pozostały :-( Od dzisiaj zero słodyczy i słonych przekąsek, ostatni posiłek o 18.00 i poza tym "normalne" jedzenie ale w dużo mniejszych porcjach.

Gość Czicza
Hej! Można się przyłączyć? Prawie 2 lata temu udało mi się chudnąć 20 kg, z wagi 90 kg do wagi 70 kg. W czerwcu 2013 było nawet 69,7 kg ale później jakoś sobie odpuściłam, i dopadło mnie jojo, w styczniu waga pokazała 76 kg ;( Od stycznia trzymałam dietkę i ćwiczenia, ale zdarzały się dni kiedy sobie odpuszczałam, więc waga spada średnio, teraz jest coś w granicy 71 kg. Do sierpnia muszę schudnąć jak najwięcej, idę na wesele brata, poźniej we wrześniu wyjazd na wakacje, więc nie ma innej opcji, muszę schudnąć minimum 10 kg :) Mam 170 cm wzrostu. Mam nadzieję, że mnie przygarniecie do swojego grona :)

Gość pulchnagrubiutka
Hej dziewczyny ja chcialam się odchudzać ale chyba jestem w ciązy dopiero za tydzien mam zrobić test byłam u lekarza i powiedział że mogę być... MAŁA56 czy mogę troszeczkę się odchudzać jeżeli podobno jestem w ciąży ???? czy poczekać do testu ????

Gość ewewew
Ja od marca tez się odchudzam, ale zaczynam stopniowo z dietą 1200 kcal zamawiam ją z oryginalne przepisy pl - super sprawa bo nie musze nic pilnować oprócz godzi posiłków

Radykalnego odchudzania nie polecam, unikaj slodyczy, slodkich gazowanych napojow i jedzenia po 19 a na pewno wyjdzie Ci to na zdrowie. A skad podejrzenie ze mozesz byc w ciazy? Jesli spoznia Ci sie miesiaczka, to zrob test. Mnie blada druga kreska wyszla w 32 dniu cyklu.

Gość PuchlnaGrubiutka
Powiedziałam lekarzowi o różnych dolegliwościach jakie mam i miałam i powiedział że mam zrobić test a jak to nie ciąża to skieruje minię na badania .... miałam podejżenia ze bede ponieważ myslałam że doszło do zapłodnienia ale mój narzeczony jest pewny ze nie i teraz znak zapytanie czy tak czy nie wole poczekać i wiedzieć niż żeby to dziecku zaszkodziło za tydzień zrobie test i zobaczymy narazie bede robić jak mówiłaś mała 56 a jak coś to za tydz biore sie ostro do roboty :) A le jednak mam nadzieje ze jestem w ciązy i tak planowalismy dzidziusia za rok :)

Gość migotka2014
Hej dziewczynki. Dzien ok. Kolacji juz nie jadlam bo jakos nie mam ochoty... jak wam dzionek minal? Ja tez rzucilam palenie! I jestem z siebie mega dumna;) o dzidzie staram sie juz rok i cisza dlatego zajme glowe dietka i cwiczeniami;) kurcze mala jakas ty chudzinka;) tylko pozazdroscic;)

Gość PuchlnaGrubiutka
Ja dziś byłam wieczorem o 20 głodna to zjadłam troszkę płatków fitnes pół miseczki i głód miną :)

Migotka gratuluje,ze udalo Ci sie zerwac z paleniem. Paskudny, drogi nalog i niewielu osobom udaje sie go rzucic. A jak odpuscilas kolacje, to jeszcze lepiej:) Jest takie powiedzenie - sniadanie zjedz sam, obiadem podziel sie z przyjacielem a kolacje oddaj wrogowi:) Pulchna podziwiam - ja bym nie wytrzymala i zrobila bym test. W trakcie staran zawsze czekalam uparcie do miesiaczki, ale teraz w styczniu bylo inaczej. Mialam silne przeczucie, ze sie udalo i tak bylo. Mam nadzieje, ze sie Wam jednak udalo. Dlugo Ci sie spoznia?

Gość gruba matka polka
Hej! Mogę dołączyć? Przed ciążą nie byłam drobna ( hormony zrobiły swoje, a śmieciowe jedzenie pomogło) a do tego ciąża tez zrobiła swoje. - Efekt 102 kg! Od wczoraj stosuje dietę i wierzę, że uda mi się zrzucić min 30 kg

Gość migotka2014
Witam. Sniadanko-duzy jogurt,teraz gotuje zupke warzywna:) mala jeszcze raz gratuluje ciazy i moge tylko zazdroscic fasolki;) z fajkami bylo ciezko ale wierze ze juz do tego nie wroce;) Matko polko troche cialka nabralas ale walcz nie poddawaj sie!:) Puchlna super ze sie nie dalas glodowi;) Co ile sie wazycie kobietki? Mi po pierwszym dniu ubylo 600g wody oczywiscie;) i ranek przywitalam z 66.4kg.juhuuu mobilizujace;)

Gość gość
Zamiast diety, polecam 6 posiłków dziennie w mniejszych porcjach i dużo dużo warzyw i owoców. Ja polecam RVL firmy MonaVie. Pomógł mi zrzucić 5kg, oczywiście przy spacerze 3x w tyg po 45 min.

Gość pulchnagrubiutka
Hej dziewczny ja jem ale ostrorznie jutro zrobie badanie beta hcg mała56 w ogóle nie spużnia mi się miesiączka powinnam mnieć 9 a dziś dostałam lekkie takie jak by plamnienia,, nie wiem jak takie plamienia wyglądają i się martwię troche ,,,rano mnie bolały jajniki może przez 30 min i teraz wieczorem troszeczke tak ze prawie w ogole nie czuje i strasznie bolą mnie sutki jak dotykam ,,,,mieśiączki zawsze mam obfite ale przez pierwsze pare godz mam skąpe a teraz od rana mam takie z 1cm plamki najpierw byl taki śluz jak kawa z mlekiem a potem jaśniejsza krew może to okres jak myslisz ?? a jezeli chodzi o diete czytałam że jest zdrowa ale mozna ją stosowac nie więcej niż miesiąc

Z tymi plamieniami to Ci niestety nie doradze, ja nie mialam zadnego. Trzymam kciuki i czekamy na dobre wiadomosci!

Gość PuchlnaGrubiutka
Ja bardzo bym chiała dziecko ale za roczek bo może uda mi sie z narzeczonym wyjechac za granice żeby zarobić na domek na wsi własnie nie dawno sie dowiedzialam ze sa szanse ale jak teraz jednak to ciaza to nic sie nie stanie pojade i tak ale nie bd pracowac ale tobie mała56 życze aby ci się udało :)

Gość migotka2014
Grubiotka bylas na becie??? Pisz co i jak!

Gość PuchlnaGrubiutka
Właśnie nie bo boje się że za wcześnie jeszcze,,, jutro idę :) ale mam taką jak by miesiączke dziwną i pojawiły się bule itp. ale krwi mało a ja zazwyczaj mam obfity okres nie wiem co myśleć zrobie jutro badanie i bede wiedziała :)

Gość migotka2014
Grubiutka jak beta? Watek kaput