Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziaa3

wybrał zone....

Polecane posty

Gość gość
wlasnie, lepiej meza pilnuj hehe

Gość gość
to pilnu go kretynko bo moze juz cie zdradza i wcale bym mu sie nie dziwila

Gość gość
Taki maz wcale zony nie kocha ani nie szanuje, widzi ze moze robic co chce a ona i tak go nie wypusci.

Gość gość
Dokładnie. Mąż jest niewinny (bo taka idiotka mysli, że przecież nie mogła się pomylić i źle wybrac, do tego on ją na pewno nadal bardzo kocha i wielbi) a jakaś "zdzira" kradnie jej ubezwłasnowolnionego biednego misia - pysia i wielokrotnie zmusza do seksu :D

Gość gość
pewnie siedzi bez pracy i sie boji bo jak ja w d**e kopnie to kto bedzie kase dawal desperatka ha ha

Gość gość
Bardziej szanuje taka kochanke co ma skrupuly i odchodzi, bo nie chce byc ta druga niz zone conwie o zdradach a nie odejdzie i tak.

Gość gość
Xenonia1000 Mam w tyłku co gada moj facet, ojciec mojego dziecka - dla ciebie powinna byc to nietykalnosc - dlatego taka szmata co odbiera mi rodzine ojca mojemu dziecku - normalnie i bez pardonu łeb ma ogolony i wryja conajmniej plus zeby wybite jedynki. x Jak ma takiego "babola" w domu, kyóry używa takiego języka to nie dziwię się, że ucieka i szuka normalniejszej...

Wybral zone.Oszukal obie. Ja bym takiego meza poszczula psami. Maz nietykalny od kiedy???? On sam nie powinien dopuscic do takiej sytuacji. Zwolinila bym go z zycia ze skutkiem natymiastowym. Zauwazcie drogie wredne zonki ze jak by tak kochal na zaboj,to by sobie kochanki nie znalazl. Jakos marnie wypadlo jego uczucie do was,skoro nie bal sie na posiadanie kochanki.

Gość gość
Albo ma taka prace ze rozwod niemilenwidziany np jest katechetka heheh

Gość Xenonia1000
Ja jako żona wp********abym wam d***** na odchodne.co zrobie i jak ułoża sie dalsze plany z nami tego szmaty sie nie dowiecie, ale wam wypłata w postaci okaleczenia wypłaciłabym od razu. Miecie sie na bacznosci.

Gość gość
ona pewnie biednego mezusia do cysia by przytulila a do kochanki z lapami leciala

gość Dokładnie. Mąż jest niewinny (bo taka idiotka mysli, że przecież nie mogła się pomylić i źle wybrac, do tego on ją na pewno nadal bardzo kocha i wielbi) a jakaś "zdzira" kradnie jej ubezwłasnowolnionego biednego misia - pysia i wielokrotnie zmusza d o sexu lepiej nie moglo byc powiedziane.

Gość gość
ha ha zalosna kretynko on i tak kopnie cie w d**e , a jak komus zrobisz krzywde to bedziesz odpowiadac

Xenonia1000 ooooo ja bym sie tak nie rozdrabniala jak ty . Ja bym wysadziala za plot i tyle. Zdradzil mnie maz ,nie kochanka.

Gość gość
Nawet nie wiesz jak zonaci zebraja o sex

Zacznijcie miec odpowiedzialnisc za swoje malzenstwa.Najpierw obwiniajcie siebie za ich rozpad.Osoba trzecia jest tylko przypieczetowaniem ze w zwiazku tragedia.

Gość Xenonia1000
Kretynko, zrobie to bez świadkow lub na zlecenie. Czy po tym byłabym z moim czy nie zostałabys oszpecona, poniewaz tym zadawaniem sie z moim weszłabys na mój teren.

Gość gość
kochanka Franka Zacznijcie miec odpowiedzialnisc za swoje malzenstwa.Najpierw obwiniajcie siebie za ich rozpad.Osoba trzecia jest tylko przypieczetowaniem ze w zwiazku tragedia. x Albo, że na początku był zły wybór. Są mężczyźni, którzy seks i uwodzenie coraz to nowych kobiet traktują jak sport i ten narkotyk będzie im potrzebny do końca życia. Nawet jeśli przez jakiś czas udaje mu się udawać, to i tak się nie zmieni.

Gość gość
Xenonia1000 Kretynko, zrobie to bez świadkow lub na zlecenie. Czy po tym byłabym z moim czy nie zostałabys oszpecona, poniewaz tym zadawaniem sie z moim weszłabys na mój teren. x A skąd kobieta, którą Twój facet oszuka, że jest wolny ma wiedzieć, że jest to Twój teren? Mam dla Ciebie rozwiązanie: codziennie rano przed wyjściem do pracy obsikuj swojego misia - pysia. Twój teren będzie wtedy oznaczony.

gość kochanka Franka Zacznijcie miec odpowiedzialnisc za swoje malzenstwa.Najpierw obwiniajcie siebie za ich rozpad.Osoba trzecia jest tylko przypieczetowaniem ze w zwiazku tragedia. x Albo, że na początku był zły wybór. Są mężczyźni, którzy seks i uwodzenie coraz to nowych kobiet traktują jak sport i ten narkotyk będzie im potrzebny do końca życia. Nawet jeśli przez jakiś czas udaje mu się udawać, to i tak się nie zmieni. Ciezko winic obce kobiety ze czyjs maz lubi sex. W takich sytuacjch ,to babka nawet nie wie ze facet ma rodzine od 10 lat.

Gość Xenonia1000
Ty franka raczej zakończ sobie dzień marzeniem, marzeniem obyś nie na trafiła na żonę podobna do mnie bo do lustra długo jak nie na zawsze spogladac bys juz nie mogła.Dobranoc.I czuwajcie bo ŻONY tez potrafia przypierdilic - sieroty to wy k********y jestescie.

Gość gość
k***a jakie wy baby glupie, posmiac sie nawet ciezko bo zal d**e sciska. tak dawac sie manipulowac facetem. wstyd mi az ze tez kobieta jestem

Gdy maz sie puszcza,robi sie z nim to samo co z zona.Zwalnia ze smyczy,zeby samemu miec lepsze zycie.Nie mowie bogadsze finansowo,ale lepsze duchowo. Zrozumialam ze baby nie odpuszcza zdradzacza bo 1500 zl ps zaraz sie okarze ze on ma 10,000 :D

Gość gość
Kochanka Franka / ale z ciebie głupie i puste babsko.

Xenonia1000 alez ja bym nie chciala trafic na ciebie,bo jestes prymitywna,nie znasz swojej wartosci,walisz tanie winsko,jestes zazdrosna o prostaka z duza hucia,ktory ma wyksztalcenie podstawowe i pracuje sezonowo na budowach.W zimie zlopiecie razem i nie stac was na opal. Naprawde mala przyjemnosc cie spotkac.Ciebie nawet nie stac na pekinczyka.Zal tylko glodnych,zmarznietych dzieci.

Gość Xenonia1000
Franka w d***e jestes i g***o widzisz. A w ogóle to to zamilcz już bo g***o przezciebie przemawia. Zdzwisz sie bo jest ładna i wykształcona i taka k*****a kochanka nie podskoczy mi tylko z tej przyczyny że mam charakter lwicy i nie pozwole rozwalic sobie rodziny a że takowa zdzira musi ponieść konsekwencje to jakby constans inaczej tej d****arskiej zarazy nie pokona sie. Wszystkie zostaną oszpecone Np. bez zębów przednich.

Gość gość
Constans? Chyba chodziło Ci o pewnik? Od dziś jesteś moja idolką :D

Gość felicitami
No jak mają takie żony jak Xenonia1000 to nic dziwnego , że szukają fajnej normalnej kobiety