Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Strawberrycupcake

Mama mnie olewa! Pomóżcie proszee!!!

Polecane posty

Gość Strawberrycupcake

Hej:) wiem pisałam już wcześniej, ale mam taka prośbę, ale może najpierw zacznę od historii: A więc tak, moja mama odkąd mieszkamy z ojczymem, (który mnie nienawidzi ,ja również) bardzo się zmienila, nie jest już w ogóle sobą, nie interesuje ją to co robię, mogłabym siedzieć całymi dniami w swoim pokoju , a ona i tak nie przyjdzie. Nie wiem kiedy mi ostatni raz powiedziała "kocham cię" albo kiedy mnie przytuliła, ważniejszy jest dla niej facet niż dziecko. Olewa mnie, zawsze to ja jestem najgorsza, kiedy ojczym zaczyna ze mną kłótnie to i tak zawsze na to wychodzi, że to moja wina:/ choć nie zaczęłam. Mam 14 lat a moja mama mnie traktuje w ten sposób jakby już nie musiała się mną opiekować. Myślę, że ona by już najlepiej chciała żebym się wyprowadziła żeby ona mogła w spokoju mieszkać z jej ukochanym. Gdy ojczym mi grozi (przy mamie) że po ich ślubie@ zacznie mnie bić aż nie wstanę, to mama nic! Nie reaguje! Nie interesuje ją to, że jej ukochany własnie mi grozi. Boi się pewnie, że go straci jak się odezwie bo jak już wspominałam to dla niej najważniejszt jest facet, a potem dziecko. Mama zawsze siedzi w domu, gdy ma wolne w weekend to i tak siedzi razem z ojczymem przed telewizorem zamiast robic jakis wspólny wypad np do kina. A gdy już gdzieś wychodzą to oczywiście beze mnie. A i mam 14 lat Co ja mam robić bo chce żeby mama mnie wreszczie zauważyła i żeby wreszczie zauważyła jaki on jest zły.. Proszę pomożcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować