Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegoooo tak jjest

JAK BYŚCIE ZAREAGOWAŁY, zbeształ mnie facet

Polecane posty

Gość dlaczegoooo tak jjest

Bo niby za długo nie odbierałam.odebrałam po trzecim czy czwartym sygnale, byłam w łazience kąpałam się itd, po prostu. Powiedział, że jestem zwykłą d****** ze odbieram po trzydziestym sygnale, to wiadomo co robię, że albo sie z kimś szmaciłam, albo kończyłam rozmowę na drugim telefonie, żeby odebrać ten;/ Nie mam zadnych innych telefonów, nie zdradzam go, nawet nigdy o tym nie pomyślałam. Co znowu mu zrobiłam, boże dlaczego codziennie coś jego zdaniem robię nie tak;( do grobu mnie wpędzi. Jestem dobrą dziewczyną, troskliwą itd. Po co on tak mnie szmaci, po cholerę wymyśla te wszystkie historyjki? Po co?

Gość gość
Bo jest durniem, a ty z nim chodzisz.

Gość gość
uciekaj poki czas!

Gość gość
Ja bym strzelila w morde az by zapomnial jak sie nazywa. Moj tez taki zazdrosny i na kazdym kroku weszyl zdrade. Ze za czesto wychodze z domu, ze nie chce nu podac hasel do fejsa itd. Za ktoryms razem dostal w twarz i powiedzialam mu ze albo sie opamieta i zacznie mnie traktowac jak birmalna kobiete a nie dziwke albo niech spada. Najpierw wielce obrazony ale doszedl do wbiosku ze mialam racje i tez by sie tak zachowal na moim miejscu. Od tej pory opanowuje swoja zazdrosc.

Gość gość
Autorko zamiast biadolic i szukac winy w sobie,powinnas zakonczyc tą rozmowę ...,nie wybrazam sobie,gdyby facet tak do mnie powiedzał,teraz tak się do ciebie zwraca ,to jak będziecie razem mieszkac i przyjedziesz pozniej z pracy to chyba do rękoczynow dojdzie:(,ogarnij się,zrob z nim porzadek bo niezłe piekiełko sobie urzadzisz

Gość gość
toż to palant