Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna miesiaczka?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie czy to jest miesiaczka czy moze tylko krwawienie jak na ciaze. Wiec dostalam miesiaczke w nocy i strasznie ze mnie lecialo jak wstalam nie wiedzialam ze leci ze mnie krew. Mialam cale nogi w niej pozniej w ciagu dnia lecialo byla ciemna krew o i byly z 2 sluzy. Drugi dzien byl slabszy krew jasna i bylo go mniej jak bylo w pierwszym dniu. W dniu czwartym strasznie bolal mnie prawe i lewe podbrzusze takie klucie kiedy wstawalam czasem jak siedzialam krewi bylo srednio raz duzo raz malo. Czwarty dzien byl dniem plamienia leciala krew lecz plamy byly brazowe i czerwone. Bylam przekonana ze w piatym dniu nie bd miala juz nic lecz popoludniu jak poszlam do lazienki ku mojemu zdziwieniu mialam plamienie krwia jeszcze i bol byl taki sam. Piersi bolaly przed przestaly jak dostalam ta " miesiaczke "

Gość gość
Miesiączka to miesiączka, no litości luuuudzie..

Gość Ewelina

Przy najgorszym etapie miesiączki używam balsamu Oz z olejem CBD z Ozcosmetics. Wcieram go w podbrzusze i przynosi ulgę bo działa kojąco. Dla mnie rewelacja 🙂 i nie łykam tylu przeciwbólowych