Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiaczka czy moze cos innego?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie czy to jest miesiaczka czy moze tylko krwawienie jak na ciaze. Wiec dostalam miesiaczke w nocy i strasznie ze mnie lecialo jak wstalam nie wiedzialam ze leci ze mnie krew. Mialam cale nogi w niej pozniej w ciagu dnia lecialo byla ciemna krew o i byly z 2 sluzy. Drugi dzien byl slabszy krew jasna i bylo go mniej jak bylo w pierwszym dniu. W dniu czwartym strasznie bolal mnie prawe i lewe podbrzusze takie klucie kiedy wstawalam czasem jak siedzialam krewi bylo srednio raz duzo raz malo. Czwarty dzien byl dniem plamienia leciala krew lecz plamy byly brazowe i czerwone. Bylam przekonana ze w piatym dniu nie bd miala juz nic lecz popoludniu jak poszlam do lazienki ku mojemu zdziwieniu mialam plamienie krwia jeszcze i bol byl taki sam. Dzisiaj 6 dzien myslalam ze juz nie mam nic lecz jeszcze plamie krwia i sie martwie czy to moze nie ciaza. Piersi bolaly przed przestaly jak dostalam ta " miesiaczke "

Gość gość
lec do lekarza!```

Gość gość
Mozeliwe ze to moze byc ciaza kiedy dostalam miesiaczke 2.5 tygodnia po stosunku?

Gość gość
NIE, TO NIE JEST CIĄŻA!!!

Gość Latisha
Jaka ciąża? To może być 10 innych rzeczy - nawet zagrażających twojemu życiu (np. pęknięta torbiel, pęknięty jajowód po ciąży pozamacicznej...) Przy tak silnym krwawieniu od razu powinnaś być u lekarza. Kilka dni temu oglądałam program o sekcjach zwłok - dziewczynie pękł jajowód i się wykrwawiła na śmierć - też chodziła kilka dni.

Gość gość
Mi sie wydaje ze to moze byc ciaza, w czwartym piatym i szostym dniu mialam tylko brazowe plamienie jak by mi sie juz konczyl okres, lecz zawsze sie zaskocze bo przewaznie popoludniu i wieczorami mam jasno czerwona krew na podpasce almbo na majtkach

Gość Latisha
dziewczyno, masz krwotok. nawet jeśli to ciąża to żadne krwawienie nie jest normalnym objawem ciąży.

Gość gość
jaka ciąża kretynko przy takim krwawieniu, ile jeszcze tematów załozysz? jak masz problem z czytaniem, to idź do lekarza, może on cię oswieci

Gość gość
Tylko ze to miala byc miesiaczka ale dziwnie te 3 dni ze leci ale leci takie plamienie bardziej