Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety nie czują się wykorzystywane

Polecane posty

Gość gość
konkubinaty wokół mnie ( w tym mój ) wyglądaja zgoła odmiennie. Większość z nas ma dzieci i wspólne życie. Więc skończcie z kolejnym bzdurnym udowadnianiem jakie to kobiety są nieszczęśliwe.

Gość gość
"aaaaaaa I mozesz se trzymac ta cnote do 60tki, a facet pole I zawsze tam, gdzie dostanie tylka. Dziewice sie I'm marza, ale po 25 to juz przeciez napewno z toba cos nie tak. " ja mam zgoła inne poglądy, podałam przykład by TRZYMAĆ SIĘ SWOICH POGLĄDÓW. jakoś moje koleżanki katoliczki szukały podobnych sobie i znalazły. ja "nowoczesna i dająca się wykorzystywać w konkubinacie" też znalazłam podobnego sobie i ani ja, ani one nie narzekają. I żadna z nas nie mówiła drugiej jak ma żyć i kiedy jest się patologią a kiedy nie ;)

Gość gość
uwielbiam takie tematy- pokazują w jakim kraju żyjemy.

Gość gość
Dziekuje ci Unio ze juz nie musze mieszkac posrod tych zawistnych lud******atolandzie.........juhuuuuuuuuuu!

nie ma reguly, zwiazek to zwiazek i trzeba o niego dbac,rozpadaja sie malzenstwa i konkubinaty, ale mnie rowniez denerwuje takie umniejszanie ludziom w zawiazkach nieformalnych, jakby to byly zwiazki gorszej kategorii i te idiotyczne argumenty, ze sie bedzie stara panna, ze facet nas wykorzystuje, ze cos tam...co za bzdura..35 letnia kobieta moze miec czasem wieksze szanse na znalezienie partnera niz 28 letnia rozwodka z dzieckiem, to dla faceta jest czasami ciezsze do przelkniecia niz wiek kobiety