Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problemmamzezdrowiem

Skurcz jajników, pochwy idący aż po odbyt.

Polecane posty

Witam. Od kilku misięcy mam bardzo duży problem, którego powód jest mi ciężko znaleźć. Byłam u ginekologa oraz u rodzinnej ale nie znali odpowiedzi na pytanie, yy... Dlaczego mam tak mocne ''skurcze''? Ból dopada mnie w nieoczekiwanych sytuacjach, najczęściej gdy leżę, czy siedzę - gdy nie jestem w ruchu. Zaczyna bardzo mocno boleć podbrzusze, pochwa oraz okolice o***tu, tak mocno, że nie mogę się ruszyć i łzy lecą mi z oczu. Ten sam ból dopada mnie czasem przy oddawaniu moczu. Nie umiem go określić. Po prostu czuję mocny nacisk i nie mogę się ruszyć. Co to może być? Spotkałyście się z czymś takim?

Gość gość
Moze gazy Ci się wstrzymują? Podobny bol temu toearzyszy moze problem tkwi w jelitach

Gość gość
a badalas mocz? niekiedy tak boli przy zakazeniu

Miałam badanie krwi , kału i moczu. Nic nie wykazały :( A to na prawdę bardzo mocny ból.

Gość gość
A jak masz z wyproznianiem? Mnie czasem tak lapalo jak miałam zatrwardzenia. Dokładnie tak jak opisujesz. Stawiam na pęcherz, albo stolec.

Gość zygzakowata_O
proponuję wizytę u proktologa, możesz mieć jakieś nieprawidłowości w o******cy czy jelicie grubym, np. polipy , owrzodzenia , przetoki itp. lepiej to sprawdź bo niektóre zmiany mogą być groźne.

Gość gość
wykluczyłaś torbiele na macicy ? miałaś usg ginekologiczne ? faktycznie to może być też jelito badwrażliwe lub inne stany zapalne jelit powinnaś zrobić szczegółowe badania, usg ginekologiczne, usg brzucha i jeśli będzie taka potrzeba kolonoskopię to też może być wulwodynia, czyli ból okolic płciowych o nieokreślonej przyczynie

Gość gość
tfu, miało być torbiele na jajnikach