Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanawa1

ciąża czy możliwa pomyłka

Polecane posty

Gość zalamanawa1

Mam problem... Dość duży ... ostatni okres miałam 29.01. 02.02 i 15.02 kochałam się z moim narzeczonym bez zabezpieczenia idealnie okres dni płodnych (głupia idiotka), on niby nie skończył we mnie, ale wiem co to wszystko znaczy dodam że moje cykle są bardzo nie regularne wachają się między 31 a nawet do 43 dni... 28.02 robiłam test wyszedł NEGATYWNY 03.03 DZISIAJ zrobiłam dwa testy oba wyszły POZYTYWNE, ale ta druga kreska na obu ledwo co widoczna (ale kurde jest)... Nie wiem co robić bardzo się boję.. to jeszcze nie czas na ciążę... Dodam też, że mam 21 i proszę nie traktujcie mnie jako zagubioną nastolatkę... Nie jestem jeszcze na to wszystko gotowa i kolejność nie ta... Co o tym myślicie?

Gość gość
powtórz test lub zrób betę, jeżeli pozytywna, to gratuluję ciązy i nie wiem czym jesteś zdziwiona, skoro uprawiałaś seks bez zabezpieczenia, teraz pora na poniesienie konsekwencji

Gość gość
na 99% jesteś w ciąży jeśli wyszła blada druga kreska ale wyszła to znaczy że na bank jesteś w ciąży tylko jeszcze stężenie chormonów jest małe GRATULUJE !!!

Gość gość
potwierdzam ciążę !!! Testy czasem się mylą ale w drugą stronę tzn nie pokazuje się druga kreska ale jest się w ciąży. Tobie się pokazała więc jesteś w ciąży.... i co teraz zrobicie ???

Gość autorka gośc
dokładnie - idź na bete z krwi - nie trzeba na cczo - wyniki nawet po 4 godzinach - jak wyjdzie dodatnia to gratulacje - zrobiliście dzieciaczka - poród w październiku wiec na święta już bedziecie mieli maluszka obok