Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie zabezpieczenie jest pewne???

Polecane posty

Gość gość

Nie moge brac tabletek anty, a uzywamy z mezem dwoch gumek i wyskoku(przerywany). Dodam,ze przez 5 lat z mezem uzywalismy tylko stosunku przerywanego i nie zaszlam w ciaze,zaszlad dopiero jak chcialam "normalnie". Czy takie zabezpieczenie jest ok??

Gość gość
aha,zazwyczaj to są gumki durex extra safe te pogrubione

Gość gość
Dwie to za mało ;(

Gość gość
Ile Ty masz lat, że nie masz zielonego pojęcia o antykoncepcji?! W dodatku oboje z mężem nie macie wiedzy na ten temat, więc zamiast pchać na członka po 50 gumek w celu zabezpieczenia i wycofywać się przed wytryskiem proponuję pójście do ginekologa lub kupno dobrej książki na temat antykoncepcji. Żenada, żeby pisać takie bzdury, że się używa dwóch gumek na raz i myśli, że to ok, nie wspominając o stosunku przerywanym, który nie jest ŻADNĄ antykoncepcją.

O antykoncepcji ludzie na kafe nie widzą nic. A ci faceci co muszą chwili orgazmu czekać jak ścinany gilotyny z myślą czy dadzą radę uciec czy nie maja przerąbane.

Gość gość
ale ja pisalam,ze jednoczesnie w gumce i stosunek przerywany czy wy nie umiecie czytac ze zrozumieniem??? nie dociera do was ze nie MOGE brac tabletek ani zadne wkladki nie wchodza w gre?????????

Gość gość
No to Ci przecież odpowiadamy, że takie zabezpieczenie nie jest pewne :P a skoro wiesz lepiej to po co pytasz :)

Gość gość
Przy 2 prezerwatywach jest większe ryzyko ciąży niż przy 1. Bo jedna o drugą pociera się i może wtedy pęknąć. Zajmuje sie prostytucją od 11 lat i zawsze używałam gumek. Nigdy nie wpadłam

Gość gość
gość 14:46, a nie boisz się wpadki z obcym facetem? masakra jakas, jak ty wogole wykonujesz ten zawód, ja bym chyba zeszla na zawal

Gość gość
A spirala plus prezerwatywa? Miałam 2 razy przygodny seks, mam spirale i stosowaliśmy prezerwatywę. Jakie ryzyko?

Gość gość
Kobito, a czy Ty rozumiesz, że stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji?! Nie uczyli Cię w szkole o tym?? Zresztą po jakie licho używacie prezerwatywy i mąż wyciąga członka przed wytryskiem przecież wszystko idzie w gumę! Nikt Cię do tabletek nie namawia, ale na litość boską poszerz swoją wiedzę w tym temacie, bo gadasz jakbyś miała 14 lat i planowała pierwszy raz.

Gość gość
Dorzucicie jeszcze żel plemnikobójczy, tabletkę po, prezerwatywę dla kobiet, róbcie to tylko w teoretyczne dni niepłodne, podmywajcie się octem i co tam jeszcze.

Gość gość
Ale ogień :D

Gość gość
ja bym ze cztery założyla jeszcze dodatkowo spryskala się muchozolem i podmyla octem

Gość gość
Mam wrażenie, że Autorka i jej małż mają naście lat i planują pierwszy raz i panicznie boją się ciąży,więc wypróbowują wszystko jak leci :D Powtarzam : używajcie 1 prezerwatywy przy stosunku i niech on kończy w gumę,a nie róbicie jakiś sztuczek cyrkowych, bo to żałosne.

Mam wrażenie, że Autorka i jej małż mają naście lat i planują pierwszy raz i panicznie boją się ciąży///// Dobrze chociaż, że planują, a nie uważają, że można zajść dopiero za jedenastym razem, bo przez pierwsze dziesięć jest się bezpłodnym. Tak się tłumaczą ciężarne nastolatki w odpowiedzi na pytanie dlaczego się nie zabezpieczały. Oglądałam reportaż.