Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabezpieczac sie po cesarce

Polecane posty

Gość gość

kurcze nie mogę brac tabletek anty bo mnie po nich boli żołądek :( nie chcę się truć bo już raz chorowałam na jelita i trwalo to 2 lata zanim doszlam do siebie, jak wy się zabezpieczacie po cesarce? nie wchodzą w grę zadne wkladki domaciczne i tego typu rzeczy, myslicie że prezerwatywa wystarczy? najwyzej wpadnę, wtedy pozostanie tylko modlitwa żeby donosić szczesliwie, chyba ze zaczniemy życie bez sexu..

Gość gość
Skoro nic innego nie wchodzi w grę to chyba tylko na prezerwatywy jesteś skazana...

Gość gość
no ja tez nie moge anty i stosujemy dwie gumki durex extra safe(te pogrubione)plus stosunke przerywany NIGDY wiecej nie chce zajsc w ciaze

Gość gość
Jezu, a co wam się stało, że zakładacie po dwie gumki?!

Gość gość
a czemu nigdy?? jakies traumatyczne przezycia??

Gość gość
Literki przeczytaj sąsiedni topik, ta od dwóch gumek go napisała ;)

Gość gość
To na 2gumach sie cos czuje w ogole ,

Gość gość
no wlasnie nie wiem, jak można uzywać dwóch gumek? tak męza męczyc nie mam zamiaru, bez przesady, najwyżej wpadkę zaliczymy trudno.. a topik o zabezpieczaniu się dwoma gumkami to nie ja

Gość gość
Nie mówię, że Ty tylko sugeruję żeby i na tamten zajrzeć. Może gumka o przerywany jeśli aż tak się boisz. Niby przerywany to żadne zabezpieczenie ale stosując prezerwatywę to myślę, że nie powinnaś mieć powodów do strachu :)

Gość gość
litości my się staramy o dziecko jak milion par tu na kafe i nam nie wychodzi - to nie ten wiek że wpada się z byle powodu i w gumce..

Gość gość
gosc 14:59 nie masz pojęcia ile znam osób ktore wpadly przez pęknieta gumkę, malo tego znam takie co wpadly przy tabletkach anty (nie wiem jak je braly, ale wpadly)

Gość gość
a dlaczego to Ty masz brać pigułki? dlaczego skoro jest taka sytuacja to Twoj mąz nie może brać tabletek anty? bo nie rozumiem. dlaczego zawsze to na kobiete spada. :/