Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto mi poleci jakis fajny horror

Polecane posty

Gość gość

ale taki realny,bez wampirow czy zjawisk nadprzyrodzonych.ewentualnie baaardzo mocny thriiller

Gość gość
Omen

Gość gość
hehe sorki,nie zauwazylam,ze to macierzynski:Dprzepraszam

Gość gość
The call 2013 The Purge 2013 dark skies -sa zjawiska nadprzyrodzone ale fajny jesy

Gość gość
fronteries

Gość gość
i jeszcze martyrs skazani na strach

Gość gość
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba Sierociniec był fajny :)

Gość gość
insidious cz1 i 2, a frontieres to g***o jak kazdy francuski film zreszta

Gość gość
ale zjawiska nadprzyrodzone są realne... jest cała masa dowodów ;) Występują czy tego chcesz czy nie :D i właśnie na ich podstawie sa kręcone najlepsze horrory ;) typu Amitiville ;) Ja polecam: Rytuał (ten z Anthony Hopkinsem), Paranormal Activity, Egzorcyzmy Emilly Rose (ale jeszcze bardziej dokument o Anneliese Michel- własnie na tej podstawie powstał film o Emilly), dobry jest też film Sierota i jest jeszcze podobny Przypadek 39,

Gość gość
Dziecko rosemary. Dobre dla wszystkich kafeterianek

Gość gość
Ostatni dom polewej- mocny film! Podobał mi się jeszcze podobny trochę tylko nie pamiętam tytułu... rodzinka jedzie na wakacje i przychodzi 2 chłopaków ubranych na biało i chcą pożyczyć jajka- jak ktoś kojarzy tytuł bardzo bym prosiła. Film był super i chciałabym go jeszcze raz obejrzeć ;)

Gość gość
moze imasz racje gosciu,ale ja nie przepadam za tematyka religijna typu egzorcyzmy.interesuje mnie cos batdziej w stylu wrogn turn

Gość gość
MAMA

Gość gość
wszystkie z wymienionych oglądałam ;/

Gość gość
haha jajka pamietam:D

Gość gość
Dziecko Rosemary to jakiś śmiech na sali. Obejrzałam, bo kazdy zachwalał. Aktorka grająca główną postać nie dość, ze straszy wyglądem to jeszcze ten jej głos... przez cały film nic się nie dzieje- wieje nuda. Podobnie Lśnienie... oglądałam znudzona na równo. Kazdy zachwala bo tak wypada- takie mam wrażenie

Gość gość
hehe wiem o jaki film ci chodzi - funny games - ja nie polecam bo to takie g***o że szok... nie kieruj się dobrymi opiniami bo to badziew jest

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość moze imasz racje gosciu,ale ja nie przepadam za tematyka religijna typu egzorcyzmy.interesuje mnie cos batdziej w stylu wrogn turn x a no chyba, ze tak ;) To nic za bardzo nie polecę, bo wolę mocniejsze filmy po których nie da się samemu iść siku :D Ale z takich ok to ostatni dom po lewej obejrzył- bez watków religijnych ;) Do tego obejrzyj Sierota i przypadek 39- naprawdę dobre filmy.

Gość gość
Obcy w domu, nad kolyska, kiedy dzwoni nieznajomy, ubior mordercy

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość hehe wiem o jaki film ci chodzi - funny games - ja nie polecam bo to takie g***o że szok... nie kieruj się dobrymi opiniami bo to badziew jest . . tak! to ten! Dzięki za tytuł :) Mi się podobał ;) Ale pamiętam go mało więc obejrzę jeszcze raz :D

Gość gość
wLiterakiNo1- nie, chodziło mi o ten Funny Games. Właśnie każdy mi podawał tej co Ty, ale chodziło mi o inny ;)- ten Funny Games

Gość gość
Aha i jeszcze obejrzyj film Zamiana z erikiem cantonem

Gość gość
ludzka stonoga

Gość Ewa333333333
[zgłoś do usunięcia] gość [zgłoś do usunięcia] gość moze imasz racje gosciu,ale ja nie przepadam za tematyka religijna typu egzorcyzmy.interesuje mnie cos batdziej w stylu wrogn turn x a no chyba, ze tak oczko.gif To nic za bardzo nie polecę, bo wolę mocniejsze filmy po których nie da się samemu iść siku smiech.gif Ale z takich ok to ostatni dom po lewej obejrzył- bez watków religijnych oczko.gif Do tego obejrzyj Sierota i przypadek 39- naprawdę dobre filmy. x podalam tylko przyklad jak wrong turn,chodzi mi gatunek raczej,lubie jak ktos przes lady ucieka przed banda psycholi:Pcos w tym kierunku,ja tez wole mocniejsze filmy

Gość gość
Ewa dlatego Ci polecam ostatni dom po lewej- genialny! Sierota co prawda rzecz się nie dzieje w lesie, ale... jest nieprzewidywalny jeśli chodzi o zakończenie- i nie ma związku z religią/duchami itd. To jedne z nielicznych filmów, które mi się podobały mimo, że nie mają związku ze zjawiskami paranormalnymi ;) a naprawdę lubię mocne wrażenia ;P

Gość Ewa333333333
obejrze Sierote,a cos jeszcze?:)bo mam dzis wolne:)