Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wrocil do was facet ktory powiedzial, ze nigdy tego nie zrobi ??

Polecane posty

Gość gość

zarzekł sie, ze nie wroci - ale jednak wrócił ??

Gość gość
nie wiem, ale u mnie bylo ze sie rozstawalismy wyprowadzalismy a na drugi dzien godzilismy, nie wiem jak to u ciebie wyglada, mimo wszystko niesmak po awanturach I rozstaniach zostaje...

Gość gość
o po prostu bylismy sobie jemu strasznie zalezalo nagle odkochał sie w przeciagu tygodnia, powiedzial, ze tonie to. Zerwał... no i co jakis czas dawał mi sprzeczne sygnały, znajomym mowil ,ze wroci jak doprowadzi sie do ładu..pozniej ze sie boi.. a teraz ostatnio, ze w ogole przeciez mowil mi ze nigdy nie wróci. :O Jak to jest ? Ja sobie nadziei juz nie robię, nie chciałabym z nim juz być, po tych słowach przeszło mi całkowicie. Jednak On wcale nie zachowuje sie jakby mu wcale nie zależało.

Gość wejherland
nie wróci, znam z autopsji :) Nie ma co czekac, widocznie nie był dla Ciebie. Po co Ci ktoś kto nie potrafi sie normalnie okreslic ? Ja tez cierpiałam - teraz gdy mija pól roku znacznie mniej.

Gość gość
u mnie sie zarzekal a jednak po czasie wrocil

Gość gość
wrócił po pól roku , ale ja juz nie chciałam przez to znowu przechodzic

Gość gość
wejherland to nietak latwo.. opiszcie sowje historie dajcie mi jakas nadzieje :(

Gość gość
Jestem w takiej samej sytuacji jak autorka. Z tym ze moj mowi ze musi przemyslec. Sama przylapuje sie na tym ze to nie ma sensu bo po co mi taki niezdecydowany ? Ale mi jednak zalezy ...

Gość gość
do up ^ musi minac troche czasu i bedzie chciala wrocic , ale moze z twojego punktu widzenia byc juz za pozno

Gość ewelinaaaaaaaaaaaa
Byłam z partnerem 5lat, 19stycznie tego roku wyprowadził się bo stwierdził, że on już nic do mnie nie czuje .. przezywam tragedie, błagałam, płakałam nic nie podziałało, powiedział że nie wróci. Teraz jest cisza z mojej strony ... gdy emocje opadną może przemyśli wszystko, przecież nie da się przestać kochać w ciągu jednego dnia.

Gość gość
tak. po klotni...jednej z wielu rzucil mnie! nie moglam uwierzyc...i wrocil. z przeprosinami, ze chcial mnie ukarac... przyjelam przeprosiny mowiac, ze to ostatni raz. nastepnym razem bedzie koniec definitywny! dobrze nam sie uklada.pki co ;)

Gość gość
Watpie by chcial wrocic skoro zaczal uganiac sie za malolatami. Wciaz mi mowi ze mu lepiej. To tylko ja taka glupia i sie katuje zamiast isc dalej. A chcialabym kiefys dac mu kosza jak wroci na kolanach. Wredne ale dobrze wiecie ze sobie na to zasluguja. Szczegolnie Twoj gosciu co Cie rzucil po 5 latach ...

Gość gość
może i wróci ale czy masz pewność, że znowu nie ucieknie ?

Gość gość
tu autorka, mysle, ze chyba jednaknie wroci :( on jest madry tylko po pijaku.

Gość gość
oni zawsze wracaja..

Gość gość
cos w tym jest czy to facet zerwie czy baba, po pewnym czasie nagle budzi sie z reka w nocniku i chce powrotu , kiedy moze juz byc za pozno....

Gość gość
Nie, nie zawsze. Wracają tylko ci, którym choć trochę zależało albo ci, którzy są wygłodniali, bo od dawna nie mogą znaleźć nikogo do seksu (przykro mi, ale taka prawda, nie dajcie się robić w balona kobiety).

Gość gość
to jest prawda, a jesli On mnie kochał ? tak mowił, wiem, ze mu zalezalo nie raz potrafil sie rozplakać np w czasie klotni, byłam jego pierwsza dziewczyna, dodam.