Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzis jadly wasze poltoraroczne dzieci

Polecane posty

Gość gość

Moja chyba powietrzem zyje...

Gość gość
mleko z piersi obgryzł pół suchej bułki owsianka z bananem i łyżeczką masła mleko z piersi 1 kostka czekolady, dostał całą ale reszty już nie zobaczy rosół z kaczki z mięsem, warzywami i makaronem zaraz zje pieczeń rzymską z brokułami i kaszą gryczaną może jeszcze z pół kromki chleba przed snem i na pewno mleko z piersi, mało dziś pił może z 200ml wody ==== je małe porcyjki i waży jak duży kurczak a w zasadzie indyk

Gość gość
Mój ma ponad dwa lata i na pewno żyje powietrzem ale jego młodsza siostra pobiła dzisiaj rekord i ta to z pewnością energią z kosmosu tylko...!!!!!!!!!

Gość gość
czyli?

Gość gość
Parówka,kawałek jablka,rosołek,troche chleba z sosem,jogurt,kawalek pomaranczy,kostke czekolady,parówke i oczywiscie mleko z piersi

Gość gość
Moja 2 latka tylko mleko z piersi wypiła. Nie martwię się bo lepiej tylko mleko niż w ogóle, jest przecież najzdrowsze.

Gość gość
gość mleko z piersi obgryzł pół suchej bułki owsianka z bananem i łyżeczką masła mleko z piersi 1 kostka czekolady, dostał całą ale reszty już nie zobaczy rosół z kaczki z mięsem, warzywami i makaronem zaraz zje pieczeń rzymską z brokułami i kaszą gryczaną może jeszcze z pół kromki chleba przed snem i na pewno mleko z piersi, mało dziś pił może z 200ml wody ==== je małe porcyjki i waży jak duży kurczak a w zasadzie indyk === zjadł jeszcze 2 orzechy włoskie, a kromka była z masłem i żółtym serem i to koniec na dziś === tak kogoś boli, że pije mleko z piersi :D kobieto wrzuć na luz

Gość gość
13,5 miesiąca, chłopiec -9:00 kanapka z białym serem i pomidorem +160-170ml mleka krowiego 3,2% -11:30 (przed drzemką) 130-150ml mleka -14:15 ziemniaki z masłem, jogurtem i koperkiem, polędwiczka pieczona, kapusta (biała) gotowana (ok 250 gramów wszystkiego) -17:30 mały deserek banany z brzoskwinią z dodatkiem pokrojonych winogron i 2 łyżeczkami jogurtu naturalnego -19:30 kaszka bez cukru bobovita (wielozbożowa) robiona na 100ml wody i 50ml soku dla dzieci z dodatkiem 5 łyżeczek płatków owsianych błyskawicznych

Gość gość
To moja chyba je strasznie duzo... 1.5 roku: 1. mleko z piersi 2. kasza jaglana z calym tartym bananem - ok 180 ml wszystkiego. Na gesto. 3. Jogurt naturalny z lyzeczka miodu. 4. Pomidorowa - ok 150 ml na gesto 5. Maly mielony i troche tartej marchewki 6. ok 20 winogron 7. jajecznica z 1 jajka z szynka, serem i kielkami. 8. mleko z piersi

Gość gość
Moja to dopiero niejadek, jest trochę podziebiona i żeby idą tak wiec jadlospis nie powala jajecznica z jednego jajka dużego, pól kromki chlebka we postaci grzanki mleko przed spaniem 140 ml z miarka kaszki jaglanej 10 lyzek zupy koperkowej z drobnym makaronem i kilka kawalkow miesa z kaczki, spaghetti z sosem śmietanowym tez kilka kęsów pól mandarynki, kawalek wafelka kolacji odmowila zjadla tylko jednego dmuchanego wafla wielozbożowego butla 170 ml mleka z kaszka zdrowy brzuszek, pije wodę i herbatę z sokiem

Gość gość
Gosc 21:01 ale Ci fajnie je, a jak wazy? Moja tylko 10 kg

Gość Moj ma 13 mcy
Wazy ok 9,5 kg i dzisiaj wyjatkowo zjadl: troche kaszki, 2 łyżeczki danonków, pol plasterka wedliny, 2 pierogi leniwe maly sloiczek budyniu waniliowego(nie nie moglam ugotowac-jestesmy w szpitalu) nie cala parowke, wczoraj np troche kaszki jogurt z rossmanna odrobina rosołu i kawałek bułki :)

Gość gość
Moja wazy 12.5, ma 88 cm.

Gość gość
W prawdzie moj mlodszy dopiero rok a nie poltora ale,ze mierzy jak polotraroczniak:86 cm a wazy ciut mniej -10 kg, to pozwole sobie napisac 8 - 170 ml mleka z kleikiem kukurydzianym I kawalek pieczonego biszkoptu 11- miala byc zupa ale padl,bo slabo w nocy spal wiec wypil wyjatkowo druga butle mleka, tym razem wydoil 200 ml 14 - ok 180 gr zupy kalafiorowej z miesem 16 - pol kubka owsianki z jablkiem 18- 300 ml mleka z kasza manna i zasnal. Dzis troche monotonny dzien z jedzeniem,ale musial odespac poprzednia noc. Zeby mu ida i duzo sie budzi,zasnac nie moze.