Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje wielkie dziecko nie chce duzo jesc co robic

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 miesieczne dziecko, urodzilo sie z bardzo duza waga - 4,5 kg. Pierwsze 2 tygodnie przytyla 600 gram, pozniej roznie ale nie juz tak dlugo. Raz w ciagy 2 tygodni przybrala tylko 200 gram. teraz ma 2 miesiece i wazy 6,200 kg czy to dobra waga? Ona nie chce jesc duzo, na cycku wisi 5-10 minut co 3-4 godziny. Jak przykladam czesciej to czasami pije czasami nie i placze, ze nie chce. Mam przykladac na sile? czy czekac az sama bedzie chciala mimo, ze tak malo je? Mam duzo mleka, jak odciagam to 120 ml z jednej piersi spokojnie. Nie wiem co robic z takim niejadkiem.

Gość gość
Moja corka urodzila sie z waga 4200 i miala 60 cm, wypijala co 4 godziny 90 ml mm, potem wiecej. Ale tez nie tyla nie wiadomo ile, raczej malo, a w wieku 3 miesiecy wszyscy dawali jej 5. Wiec sie nie martwilam, dziecko przybieralo na wadze, chociaz nie duzo, ale przeciez urodzilo sie duze i spasione :P wiec to dobrze, ze potem w wieku 8 miesiecy nie wygladalo jak zawodnik sumo a normalnie-zwykle szczuple dziecko.

Gość gość

Gość gość
Mój 5-miesięczny syn waży 6300 :P po co chcesz na siłę tuczyć dziecko? Poza tym z taką wagą jest powyżej 97 centyla.