Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis na obiad wyjątkowo pizza na zamowienie.

Polecane posty

Gość gość

Jestem chora prseziebienie maz wraca b.pozno dzis ja nie mam sily stanąć i cos zrobić.czy jak zamówię pizze to będzie szczyt lenistwa?dodam ze jestem w 23 tyg ciąży.moze nie powinnam sie tak odżywiać?ale umieram z glodu a nie dam rady cos ugotować:'( chyba jestem do niczego...

Gość gość
przestan, jedz na zdrowie :) Ja w ciazy to nie raz i raz w tyg jadlam pizze. Nie jadlam miesa a wyniki krwi mialam idealne, az sie polozne zachwycaly w szpitalu przed cesarka. Dziecko piekne i zdrowe z duza waga sie urodzilo. Jak na codzien jesz duzo warzyw i owocow to i raz w tyg na pizze sobie mozesz pozwolic :P

Gość gość
w anglii ludzie codzienie jedza swinstwa w ciazy, moja kolezanka z pracy codziennie puszka coli, paczek i paczka chipsow. Najlepsze bylo jak pytalam jakie mialy zachcianki to mowily np. Ja pilam ciagle redbulla, ja mialam zachcianke na macdonalda co 2 dzien chodzilam itd. za glowe mozna sie lapac ani jedna nie miala zachcianki na np. ogorka. Pizza to jeszcze nie taki fastfood, jesli bedzie miala duzo warzyw to moze byc i wartosciowa. Raz na jakis czas mozna sie zajadac :)

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego pizza uważana jest za świństwo. Przecież to nic innego jak rodzaj chleba z dodatkami..może być całkiem pożywna i zdrowa.

Gość gość
Moja tez bez mięsa bo mnie odrzucili w ciąży od miesa wiec rzadko jadam. pieczarki,ser,szpinak,oliwki,cebula papryka i czosnek;) pycha zazwyczaj robimy sami pizze w domu nie lubię takich zamawianych ale dzis mi wszystko smakuje :D

powinni cię wsadzić do więzienia za tę pizzę w ciąży :O jak możesz :O a mąż to w ogóle powinien złożyć pozew rozwodowy. Co za leń :O ughh.. że takie chodzą po tej ziemi i się nie wstydzą

Gość gość
pizza to akurat całkiem dobre jedzenie z pośród tych wszystkich "śmieciówek" a raz od czasu na pewno nie zaszkodzi.