Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś z Was uprawiała seks w wykładowcą albo miała dłuższy romans

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi bardziej o młodego dr :p ,ile to trwało i jak do tego doszło :) na pewno znajda się kobiety , które mogą coś na ten temat powiedzieć :)

Gość gość
a co adrenalinka podsuwa takie pomysły?

Gość gość
właśnie podsuwa, kiedyś był mna zainteresowany krecil mnie niezmiernie, ale udawałam niedostepna, teraz chętnie poszłabym z nim do lozka. Jednak jest to typ faceta bardzo nieśmiałego i w tym momencie zaczynają się schody

Gość gość
to może nie rób mu kłopotów i sobie, no chyba, że to jakaś wielka miłość, obustronna a nie seks dla hecy

Gość gość
zawsze może być coś więcej :D jednak oboje jesteśmy w związkach.

Ja uprawiałam seks i miałam dłuższy romans ze swoim wykładowcą :) pięknie było...

Gość gość
a jak to się zaczęło? i czy szybko doszło do...zmniejszenia dystansu?

Gość izrasowilo
z nauczycielem angielskiego ale zachwytów nie było. jakiś taki mało obrotny był. co nie zmienia postaci rzeczy jeżeli oboje chcecie to czemu nie izrasowilo.blogspot

Gość gość
Miałam romans ze swoim szefem.Trwało to ponad 5 lat.

Gość gość
miałęm seks ze swoją żoną trwało to 5 lat

Gość gość
a jednak były takie i nawet mówią że było pięknie. :) a czy byłyście w związkach? partner niczego się nie domyślał? jak to się zaczęło, gdzie i co ile się spotykałyście z nimi? czy była pomiędzy wami duża różnica wieku?? bardzo mnie to ciekawi .. :) :P

Gość gość
moj wykladowca z fizyki, zawsze po zajeciach mowil,,pani ....prosze zetrzec tablice i szklanki po kawie umyc,, oczywiscie z sympati do niego to robilam, na egazaminach mialam azwsze zaliczone u niego:-))a stringi moje ogladal jak sie anchylalam i z tylu jak wlawce siedzialam siadal za mna i patrzal mi sie na plecy,teraz juz wiem dlaczego,stry zboczus byl z niego,ale fizyke zaliczylam:-)) nic wiecej ans nie laczylo tylko szklani po kawie i tablica:-))

Gość gość
chodzi mi bardziej o te które sypiały z wykładowcami? czy czuły się spełnione? jak to się stało i jak rozpoczął się romans? czy od razu zaczęło się od łóżka czy może najpierw od rozkochania go w sobie :p

Gość gość
Ja mam straszną ochotę na takiego doktorka od nas z uczelni, ogólnie to ploty o nim chodzą że sypia ze studentkami i robi im dzieci :P Gość jest bardzo sexy, niebrzydki, jeszcze młody i w ogóle z***biście się prezentuje, jeszcze taki uśmieszek, trochę ironiczny, trochę niegrzeczny, no kręci mnie facet strasznie, nieraz sobie wyobrażam jakby mnie ostro rżnął w pustej sali po zajęciach albo w kantorku obok... Ach, i już mam kisiel w majtkach na samą myśl :D

Gość gość
Powiem Wam, chcacym, ze nie warto. Znam dziewczyne ktorej taki ero ans spieprzyl cale zycie. Pojarac sie mozna, jasne, bo przystojni tez bywaja niektorzy. Ale przestrzegam sie w pakowanie sie to, takie kontakty, to nie wychodzi na dobre.

Gość gość
Odradzam pakowanie się w to, z doświadczenia, lecz na szczęście- nie swojego

Gość gość
Odradzam pakowanie się w to, z doświadczenia, lecz na szczęście- nie swojego

Gość gość
ja po zakonczeniu z nim zajec, spotkalismy sie przypadkiem na piwie i wtedy sie zaczelo trwalo kilka miesiecy, potem pozostalismz przyjaciolmi do teraz

Gość gość
Ale po zakonczeniu zajec to troche inna sprawa, grunt juz neutralny i w ogole

Gość gość
ja mam też taka chęć. Wiele śnię o nim jak z nim uprawiam dziki seks, chciałabym żeby chociaż w połowie się spełnił. Jest mega przystojny, miły i za bardzo grzeczny. Chciałabym aby pod wpływem mojej obecności zmienił się w niegrzecznego faceta :D

Gość gość
A ten o którym ja fantazjuję, właśnie jest niegrzeczny, i ma taki niegrzeczny uśmieszek :D Grzeczni są za grzeczni

Gość gość
może jest grzeczny tylko na uczelni :D a po zajęciach może zmienia się :p chciałabym żeby zrobił ze mną to o czym ja marzę co noc :D chciałabym czuć się przy nim wykończona :p choć to tylko marzenia :(

Gość gość
Oj ja tez bym chciala w sumie pomarzyc zawsze mozna...

Gość gość
w sumie chce zmienić sen w rzeczywistość, mam na niego taką ochotę, że nie da się tego opisać :D

Gość gość
To na co czekasz, do dzieła!

Gość gość
Łatwo CI mowic, nie łatwo uwieść grzecznego NIESMIALEGO chłopca, który szybko się peszy :/

Gość gość
Tak się nakręciłam, że aż musiałam sobie iść zrobić dobrze, myśląc o moim prowadzącym :P Młody doktorek, gdzieś koło 30, nie jest wykładowcą a prowadzi zajęcia, często wpadamy na siebie w korytarzu, kręci mnie niesamowicie, nie jest klasycznym przystojniakiem ale też niebrzydki, za to męski, silny, dobrze zbudowany, a głos niesamowity, oczy, uśmiech... Czasem takie aluzje rzuca że hmmm :D Na uczelni zawsze musi być na jego, więc w łóżku pewnie też dominuje, oj ostro by było... Ale fantazja fantazją, rzeczywistość już by pewnie nie była taka fajna, przekonały się już o tym nieraz jego studentki, zresztą więcej pisać nie będę, bo anonimowość w internecie to tylko wrażenie...

Gość gość
Tak się nakręciłam, że aż musiałam sobie iść zrobić dobrze, myśląc o moim prowadzącym :P Młody doktorek, gdzieś koło 30, nie jest wykładowcą a prowadzi zajęcia, często wpadamy na siebie w korytarzu, kręci mnie niesamowicie, nie jest klasycznym przystojniakiem ale też niebrzydki, za to męski, silny, dobrze zbudowany, a głos niesamowity, oczy, uśmiech... Czasem takie aluzje rzuca że hmmm :D Na uczelni zawsze musi być na jego, więc w łóżku pewnie też dominuje, oj ostro by było... Ale fantazja fantazją, rzeczywistość już by pewnie nie była taka fajna, przekonały się już o tym nieraz jego studentki, zresztą więcej pisać nie będę, bo anonimowość w internecie to tylko wrażenie...

Gość gość
buziak masturbantko 😘

Gość gość
Chciałabym spełnić jego erotyczne zachcianki :) taka prawda. W sumie też byłabym zaspokojona :p