Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak seksu 4 miesiace po porodzie

Polecane posty

Gość gość

zwyczajnie mi sie nie chce,libido zerowe:(tak dwa miesiace po porodzie mialam zryw i nawet poczulam chec ze dwa razy a potem nic...seks przestal dla mnie istniec !

Gość gość
Ja urodziłam 9miesięcy temu i ani razu ...

Gość gość
mialam to samo - niestety poszlam do lekarza 8 mcy po porodzie zeby zapytac o co chodzi. okzało się że jazda hormonalna - idz teraz niz potem bedziesz przechodzic paskudne leczenie :/

Gość gość
nie boisz sie ze maz pojdzie do innej?

Gość gość
najgorsze jest to, ze mi wlasnie tak pasuje brak seksu i moglabym juz wcale nie kochac sie :( tylko wiadomo maz...

Gość gość
Ja urodziłam 11 mc temu i tez nic. Z5 razy może byl seks ale to z,musu nie będzie qiwcej bo mnie to obrzydza :/ karmienadal więc to też wpływa

Gość gość
a jakie mialyscie libido przed ciaza? miala ktoras z was mega wysokie a teraz po porodzie spadlo do zera?

Gość gość
ja pisalam o 19.09 - tez tak uwazalam, ale poszlam zeby sprawdzić. okazało się że nie tylko jest kwestia braku seksu - to byl tylko jeden z objawów. mam naprawdę rozregulowane hormony. poza tym u nas seks byl super przed ciaza i troche za tym tesknie jak pomysle jak bylo fajnie :/

Gość gość
ja jestem autorka watku kiedys lubilam spontaniczny seks i seks byl minimum 3 razy w tyg a teraz juz nie potrzebuje

Gość gość
a jak sobie przypomnisz jak bylo, to nie myslisz sobie ze 'fajnie by bylo tak znowu'?

Gość gość
No dobra w sensie przyszłyście się wyżalić czy poradzić się jak to zmienić? Macie w palach w ogolę to zmieniać czy będziecie czekać na cud ewentualnie od czasu do czasu napiszecie na kafe jak 80 letnia staruszka, kiedyś chciałam ale od 2/3/5 lat już nie. http://ofiaralosu88.blog.onet.pl/

Gość gość
Ja w planach mam zmianę partnera :-D

Gość gość
a skoro w tobie jest problem co ci to da?